Nesa-St 242 Napisano Decembar 31, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam vizir s krilcem. Valjda mra. Meni je odlican jedino sto mi je krilce malo zatamnjeno (vizir je providan) pa nocu kad vozim sporo i gledam ispred motora moram malo glavu u stranu. Sto se vetra tica ODLICAN je. Moze dosta brzo da se vozi sa podignutom flip up kacigom a da vam ne smeta vetar. Sve zavisi koja si visina ja sam 187 i taj sa krilcem mi nije zavrsavao posao. Tako ako nekom treba za novog stroma na prodaju je , samo sto sam krilce vec prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrija96 2 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde bih mogao da kupim u Srbiji stitnike za ruke za Stroma? Evo i neka slika sveze opranog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih svojevremeno narucio iz 3T Racinga http://www.3t-racing.com/suzuki.php. Cena je bila 70 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrija96 2 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, jel moze neka slika? Inace kupio sam povisenje za governalu, rucke za grejanje ruku i prikljucak za upaljac. Bice slika kad sve namontiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde http://www.ebay.co.u...=item3f3f3fad99 ja sam jednom iz gluposti polomio levi, sa dostavom me izašlo oko 40 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, jel moze neka slika? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 11, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde http://www.ebay.co.u...=item3f3f3fad99 ja sam jednom iz gluposti polomio levi, sa dostavom me izašlo oko 40 evra Nisu isti štitnici za 1000-ku i 650.Na mom stromu su od hiljadarke ali mora da se grunfuje oko nosača,pravio sam neki lim da drži.Bolje da uzme baš za 650. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna informacija Iskreno ja nisam obraćao pažnju na razliku jednostavno sam išao na pretragu DL1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod toga jer zna neko dali bi se stitnici sa novijeg stroma koji se hvataju i na kraju rucica uklopili na stariji model kod kog su fabricki klasicnog dizajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Februar 1, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan momci koje ulje sipate u 650-ticu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao motul 10-40 polusintetiku. Neko kaze da je mnogo bolje sipati 15-50 ne znam ni sam. Uskoro cu da menjam pa ne znam koje da uzmem. Ovo 10-40 mi je bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Februar 1, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da ide u njega 10w40 sitetika motulova oznaka 5000 ili 5100 pa sad nemam pojma sta da uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To nije sinteticko ulje. To je polusintetika. Sintetika je kad pise 100% sintetic ili full sintetic. Evo pogledaj ovde sa leve strane imas da izaberes: https://www.motul.com/rs/sr/products/oils-lubricants/range/motorcycle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 24 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Erbil, Iraq - Šabac Motocikl: Honda CBR 600 RR, Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravio da se zapljunem. Postao vlasnik Stroma 650 negdje krajem decembra. Kupio od člana foruma Alien-a. Malo sam uspio da se provozam i mogu reći da sam prezadovoljan. Živjeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Februar 9, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koju gradaciju ulja sipate u prednje viljuške? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Februar 9, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koju gradaciju ulja sipate u prednje viljuške? Fabrički u njega ide Showa ss8,ali to ulje ćes tesko naći kod nas.Ulja koja imaju vrlo slične karakteristike kao ss8 su Bardahl 10w i Silkolene 10w,ta ulja možeš lako naći kod nas. Oznake 5w,10w i ostale nisu standardizovane pa nije merodavno i nije isto kod svih proizvodjača.Najbitnija je oznaka centistokes,a ova dva ulja su vrlo slična kao original. U stariji model stroma ide 525 ml po štapu,mislim da je tako i kod novog modela,proveri.Znači trebaće ti malo više od litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Februar 14, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav momci kupio sam ovaj poviseni vizir i stavio sam ga na najnizu poziciju i tacno gledam preko njega ali na 95-100 pocinje da mi trese kacigu... mislio sam da necu moratiu da gledam kroz vizir da ne bi bacao... http://imageshack.co...7016/uQvapt.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 15, 2015 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колеге. Имам само једно питање : Да ли је неко код нас почео да се бави репарацијом квачила код великих стромова? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Februar 17, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колеге. Имам само једно питање : Да ли је неко код нас почео да се бави репарацијом квачила код великих стромова? Ja koliko znam, imas u Makedoniji...moj drugar je reparirao (oko 100€) i bio je zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Au kako me jutros obradovao poštar.Stigao paket iz Grčke,a u paketu spojler ili ralica za stroma .Mislim da smo sada kompletni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1620 Napisano Februar 24, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za centralni stender za stroma , imam na lageru vise komada . Pozdtav . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena? za stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1620 Napisano Februar 24, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Februar 24, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti je ovo tank torba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kappa tank torba. Imam ja ovu tank torbu, 13 litara je kad zatvorena, a 20 litara je kad se otvori. Odlična je skroz. Ja sam je platio oko 50 €. LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...