fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan zuto-crni Stom, to nisam video, dobra kombinacija boja. meni Strom ne deluje kao motor koji bi mogao off, ali verujem da asfalt gazi da ni ne oseti. kubikaza zavisi (po meni) iskljucivo od licnog nacina voznje i licnih namena u koje ce se taj motor koristiti, i da se sve svodi ipak na subjektivni osecaj. moja logika je bila: motor meni treba da se prevezem po gradu, dakle od stvari sve mogu u ranac da spakujem, da mogu da se provucem kroz saobracajnu guzvu ako treba, da malo trosi i da registracija i odrzavanje budu minimalni. ako zelim negde da putujem imam auto. tako da je meni 125ccm sasvim dovoljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Žuti je najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend je skup na Divcibarama,mogli bi tamo da se okupimo.Vidim da je prosli put Sasha P. organizovao klopu i restoran.Ako ima neki drugi predlog podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja na skupove ne idem, osim ako mi ne napravimo nesto za nas kao sto si i sam rekao da je Sasa P napravio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja na skupove ne idem, osim ako mi ne napravimo nesto za nas kao sto si i sam rekao da je Sasa P napravio Dajte predloge.Nemoramo ulaziti na skup,ali sam mislio da malo pucamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde god, idem i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja na skupove ne idem, osim ako mi ne napravimo nesto za nas kao sto si i sam rekao da je Sasa P napravio Dajte predloge.Nemoramo ulaziti na skup,ali sam mislio da malo pucamo ! Sa Stromom da pucas? Mozes samo iz pistolja na Stromu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalim se,kakvo crno pucanje! Sasha P je stvarno profi organizovao prosli put druzenje (nisam bio,al sam čuo) ,necemo ga menjati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 6, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi SashaP mogao ponovo to da organizuje. I ovako nista ne radi, znam da mu je dosadno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će Sale da kaže kada bude video Mimijev komentar?!? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 6, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šta će Sale da kaže kada bude video Mimijev komentar?!? :-) Izbusice mi gumu u znak zahvalnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će Sale da kaže kada bude video Mimijev komentar?!? :-) Izbusice mi gumu u znak zahvalnosti Ali tvoju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16837 Napisano Avgust 6, 2012 Integrisan, 8288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta će Sale da kaže kada bude video Mimijev komentar?!? :-) Izbusice mi gumu u znak zahvalnosti Ovih dana buši isključivo moje gume . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I, hoćemo li se voziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ajd jedno pitanje nije bezobrazno! U planu mi je kupovina jednog V-Stroma 1000 (2002-03), naravno da pre toga moram da prodam moj motor, kako imam prijatelje u Sloveniji postoji mogucnost da odatle uvezem ali ne mogu da nadjem cenu za to godiste pa ako neko zna neka kaze. Koliko je carina i sve ostalo za uvoz? Drugo ja sam visom oko 1,90 m., plasim se da mi ne bude mali motor jer mi se cini da je nizi od Tenere a motor bi koristio iskljucivo za putovanja. Hvala na odgovorima i izvinite za malo duza pitanja! Sad videh da je ovo tema o mehanizaciji izvinjavam se, ako urednici misle da tema nije prikladna neka je slobodno proslede tamo gde treba! Visok sam 1.87 i motor mi je savrsene visine. Mirne savesesti ti kazem da o tome ne treba da brines. Za ostalo ne znam... al to su stvari koje proveris jednim tel. pozivom. Preporucujem GM Agenciju. Milos ce ti dati sve potrebne informacije iz prostog razloga jer hoce da radi i predusretljiv je . Njegov tel. :065 8620 973 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li bi neko od vas ili vas vise, koji vozite DL1000, ovde javno i iskreno priznao (salim se, naravno) kolika je potrosnja goriva "velikog" Stroma, a u zavisnosti od rezima voznje. Doslo je vreme da promenim motor, pa sam samo hteo da se uverim koliko je V-strom optimalniji izbor u odnosu na Varadera. Hvala (na iskrenosti ) Mozda je kasno, ali potrosnja na mojoj 1000 (2005 god.) od 7.5 - 8 litara (drske) gradske voznje. Na magistralnom putu trosi oko 6. Smem reci da sam merio nekoliko puta 5.5, ali je 6 cesca varijanta (dva kofera i suvozac). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 17973 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Grčki test V-Stroma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Monah . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio bih postojece migavce na DL650 sa nekim LED. Da li neko ima iskustva sa tim. Da li se led migavci direktno vezuju na postojeci kabal ili je potrebna jos neka elektrika za njih? Video sam da postoji i "Automat LED migavaca". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koje sijalice si stavio.Ja imam ledove bez dodatne elekteonike.Imas da narucis u BG..oko 200din komad... Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam prednje migavce sa LED migavcima koje sam uzeo ovde: http://www.moto-mania.rs/catalog/lampa/oprema-za-motore/migavci/migavci-twist-carbon-led.html Ali problem je jedino sto sada migavci rade mnogo brze. Verovatno jer su manji potrosaci pa sada automat radi dosta brze, to moram da resim sa nekim elektricarem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Avgust 24, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samoda se zapljunem u temu, od juce sam i ja u ovom veselom klubu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Samoda se zapljunem u temu, od juce sam i ja u ovom veselom klubu Dobrodošao .Stavi neku sliku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam prednje migavce sa LED migavcima koje sam uzeo ovde: http://www.moto-mania.rs/catalog/lampa/oprema-za-motore/migavci/migavci-twist-carbon-led.html Ali problem je jedino sto sada migavci rade mnogo brze. Verovatno jer su manji potrosaci pa sada automat radi dosta brze, to moram da resim sa nekim elektricarem. Ja sam kupio led sijalice i jednostavno ih konektovao u postojeci migavac.Mnogo bolje nego menjati cele migavce..Naravno da brze blinkuje..Ja to me bih dirao jer je bolje.... Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6551 Napisano Avgust 29, 2012 Ne silazi, 6509 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi neko da kupi ozbiljan V-Strom 650, bukvalno kao nov neka se javi. Znaci ozbiljni kupci sa lovom, nista trange frange. Za detalje na PP, pa se posle sami dogovarajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...