Milanezi 2575 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Milane motor ti je odličan. P.s. Strašno me podseća na neki drugi motor, ali ne mogu da se setim koji! Kao da sam ga već negde video. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan podseća na moj motor... Ali obavezno mu stavi ski plate jer ako kamenčić čvrkne taj istureni filter ulja ti ostade negde na putu.. H Neka je u zdravlju i lepo da se navoziš... (Powered by frubar.net) Hvala.Ako ga probije kamencic zapalicu ga .Jel se desilo to nekome . Meni nije da kucnem u drvo vec a vec je na 8.500km. A na narandzastom sam imao isti ko Miljanov, doduse iz domace radinosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Velike su sanse da Saxi i ja odemo sa ekipom na Strom druzenje u Crnu Goru 25.26.27.-05. Video sam da su se prijavili samo Miljan i jos jedna osoba koju ne znam od nasih iz Srbije. Jel ide jos neko od nas ili??? Cisto da znamo da se organizujemo pa mozemo i zajedno da krenemo... E sad. moguce je da nas dvoje ostanemo dan manje zbog obaveza u Bg-u pa ako ima i takvih da znate da niste jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 12, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan podseća na moj motor... Ali obavezno mu stavi ski plate jer ako kamenčić čvrkne taj istureni filter ulja ti ostade negde na putu.. H Neka je u zdravlju i lepo da se navoziš... (Powered by frubar.net) Hvala.Ako ga probije kamencic zapalicu ga .Jel se desilo to nekome . nikad nisam cuo za takav slucaj da kamencic probije filter ulja na Stromu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja čuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Maj 14, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja cuo da se nekome tek tako probusio filter za ulje! Sa mojim stromom sam presao 37 kkm ni na jednom filteru nisam primetio ni udubljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Velike su sanse da Saxi i ja odemo sa ekipom na Strom druzenje u Crnu Goru 25.26.27.-05. Video sam da su se prijavili samo Miljan i jos jedna osoba koju ne znam od nasih iz Srbije. Jel ide jos neko od nas ili??? Cisto da znamo da se organizujemo pa mozemo i zajedno da krenemo... E sad. moguce je da nas dvoje ostanemo dan manje zbog obaveza u Bg-u pa ako ima i takvih da znate da niste jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slaba je zainteresovanost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih ja isao,ali nije sigurno.NIkslotera nece da pusti zena! ::nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 15, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu otici na jedan dan, meni je blizu (manje od 150 kilometara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Maj 15, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio ni na jedno takvom druzenju, toplo preporucujem. Ja sam bio na Ciovu pre neku godinu i odlicno sam se proveo. Tamo sam i upoznao ekipu iz Crne Gore i mislim da ce ovo biti dobar susret! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/35239-forumski-susret-stromera-dalmacija-2009/page__p__616758__hl__dalmacija__fromsearch__1#entry616758 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja čuo Ja sam čitao..nisam čuo-...-A to se dešavalo na offroadu često.Kamenje leti a mekan filter...Ja neću u CG na skup stromaša...I ove godine sam neregistrovan zbog 22 000 din reg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte ssto ovo izgleda dobro My link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte ssto ovo izgleda dobro My link Super! Jos da je stavio krace dogbonove da digne zadnji kraj bio bi savrsen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Maj 16, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jel to cena registracije sa novim tablicama i saobracajnom?Nesto mi to mnogo para za stromica! Jel ostala neka L majica viska sto ste radili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte ssto ovo izgleda dobro My link Super! Jos da je stavio krace dogbonove da digne zadnji kraj bio bi savrsen Zna li se od kog motora su uzete prednje vile i tockovi(zadnji prednji) ? I da li je neko od vas mozda racunao koliko izadje kesa ova prepravka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 16, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jel to cena registracije sa novim tablicama i saobracajnom?Nesto mi to mnogo para za stromica! Jel ostala neka L majica viska sto ste radili? zapravo 23 000....Jer idu nove tablice i saobraćajna..Lopinama i ove godine nedam kintu..i prošle sam vozio neregistrovan... Nego, ludilo šta se desilo na bajku...ccccccccccccccccc....Spustio sam ga nekoliko centimetara...Sad kao da vozim bandita (nije baš toliko)..ccccccc.c... A zapravo se spljeskala opruga amortizera.. Nema šta drugo..Ja sam 128-130 kg...I onda mi se nakačilo nekoliko puta :" aj me brate povezi" i ode Strom dole--.--cccccccccc :P :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 17, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam sa uplatnica koje danas treba da nosim u mup: Osiguranje 7951 Naknada za ekologiju 148 Porez za motorna vozila 6080 Reg nalepnica 185 Reg nalepnica 215 Taksa 1400 Komunalna taksa 557 Naknada za javne puteve 80 Tehnički pregled 600 Ukupno : 17216 (plus provizija banke) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 17, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pocetkom 6. mjeseca mi istice registracija i odem da se informisem u vezi cijene, kazu mi u toku je neki popust pa ce te kostati "samo" 237 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan vile i tockovi su sa honde xr650r, nego jel stavljao neko polisport-ove titnike za ruke na stroma ? tacnije model Shield, deluju mi ok sa cenom a treba mi neka zastita da mi ne ulecu papadaci u rukave.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 18, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su stitnici za ruke Polisport samo je model Exura a ne Shield i veoma sam zadovoljan izgledom i kvalitetom. Veoma lako sam ih namontirao, naravno nije bilo potrebe za bilo kakvim prepravkama a i cijena mi je bila ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su stitnici za ruke Polisport samo je model Exura a ne Shield i veoma sam zadovoljan izgledom i kvalitetom. Veoma lako sam ih namontirao, naravno nije bilo potrebe za bilo kakvim prepravkama a i cijena mi je bila ok. uf sad sam video sliku na netu, cuce ko saliveni kako si dosao do njih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 20, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeni u Njemackoj preko ebay.de. Kupio komsija koji radi tamo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 20, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan A da probas u Motoboxu u NS, mislim da oni prodaju Polisport proizvode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slicica sa jucerasnje voznje.Beograd-Valjevo-Bajina Basta-Tara-Bajina Basta-Uzice-Beograd.Ukupno oko 520 km.Ucestvovala 3 stroma i Novak,Nikola i Milan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...