Šarba 1048 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da se pofalim, malo sam se ponovio...da li me primate u sektu? Strom 2005god, kupljen u Italiji od prvog vlasnika..stvarno ga je čuvao Primamo te naravno Sa srecom! I da te sluzi kao i prethodnog vlasnika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super motor jako dobro izgleda....Sa srecom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci gumicu-dihtung poklopca vodene pumpe za dl1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 16, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.touratech-usa.com/Store/2147/PN-390-0168/Large-Sidestand-Foot-Suzuki-V-Strom-DL650 Dobio sam za rodjendan ovu malu stvarcicu koja je od velike pomoci, tacnije stromic je dobio Prekopiracu ga na neki karton pa ukoliko nekom treba da sam napravi od nekog jaceg materijala nek se javi Nece biti skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam sinoć razmišljao da napravim projekat za proširenje ćopave...tj. podmetač za istu pošto sam uvideo za prvih par dana da je strom relativno težak i prestavlja mi problem da ga ostavim na ćopavoj na zemlji ili sl. mekoj površini. čim završim kačim slike, u svakom slučaju će biti low cost varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uspeo da napravi "skid plate" od aliminijuma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavleopancina 3 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki DL1000 V Strom 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pomoc, imam ne doumicu koje ulje da sipam u V Stroma 1000, k7, presao je 10.000 km... U radnjam, servisima i bilo gde dobijam totalno drugacije odgovore, Ko ima iskustva nek pomogne :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pomoc, imam ne doumicu koje ulje da sipam u V Stroma 1000, k7, presao je 10.000 km... U radnjam, servisima i bilo gde dobijam totalno drugacije odgovore, Ko ima iskustva nek pomogne :-) http://www.belray.com/lubricant_advisor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pomoc, imam ne doumicu koje ulje da sipam u V Stroma 1000, k7, presao je 10.000 km... U radnjam, servisima i bilo gde dobijam totalno drugacije odgovore, Ko ima iskustva nek pomogne :-) Motul 300V 15-50 P.s. trenutno ima 20% popusta u Mass-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pomoc, imam ne doumicu koje ulje da sipam u V Stroma 1000, k7, presao je 10.000 km... U radnjam, servisima i bilo gde dobijam totalno drugacije odgovore, Ko ima iskustva nek pomogne :-) Motul 300V 15-50 P.s. trenutno ima 20% popusta u Mass-u A sto 300V? Zar ne stavljaju to u trkacke motore? Ja u moj motor stavljam od pocetka Motul 5100 10/40 i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li pomoc, imam ne doumicu koje ulje da sipam u V Stroma 1000, k7, presao je 10.000 km... U radnjam, servisima i bilo gde dobijam totalno drugacije odgovore, Ko ima iskustva nek pomogne :-) Motul 300V 15-50 P.s. trenutno ima 20% popusta u Mass-u A sto 300V? Zar ne stavljaju to u trkacke motore? Ja u moj motor stavljam od pocetka Motul 5100 10/40 i zadovoljan sam Da i ja sam stavljao 5100 dok sam Motul sipao....mislim da je to pravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6867 Napisano Mart 22, 2012 MotoDJIR.com, 1382 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 22, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam bas 300V i to 15w-50...u pocetku sam sipao 10w-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio sa Saxijem do Roberta. Covek je jako korektan i ljubazan, zena pravi domacin Trebali smo samo da se upoznamo sa njim i dogovorimo ali je covek imao gotov izduv za mene Odusevio me je kad je rekao da mozemo odmah da montiramo grmljavinu Gotovo je sve bilo za nekih 3h i 15 minuta... Motor radi kao blesav ljudi, cuje se kao da vozim drugi motor, grmi bukvalno Sve preporuke za Roberta i njegove izduve. Postavicu neke slike, snimio sam zvuk ali je jako los jer telefon nema neki mikrofon tako da se ne cuje kako treba, bolje je uzivo tako da ako neko zeli da cuje, pipne i vidi uzivo nek mi pusti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,prelepo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep lonac i extra zvuk,Robert je Car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da se pofalim, malo sam se ponovio...da li me primate u sektu? Strom 2005god, kupljen u Italiji od prvog vlasnika..stvarno ga je čuvao Motor je Extra,nisam ga stigo probati al to sledeci put necu propustiti. Puno srece i predjenih Km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 29, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo jedno mogu da ponovim: SARBU ZA PREDSEDNIKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da se pofalim, malo sam se ponovio...da li me primate u sektu? Strom 2005god, kupljen u Italiji od prvog vlasnika..stvarno ga je čuvao Motor je Extra,nisam ga stigo probati al to sledeci put necu propustiti. Puno srece i predjenih Km Hahahaha dobro si se setio da staneš da se zamenimo motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mana suzuki V-strom motora je nezamenljivi filter goriva u pumpi goriva.. Obzirom daje malecan, jako brzo se zapuši i motor gubi snagu... U 3t racing Balosava su jako korektni inače a i i imaju jedno fino rešenje...Otvore deo pumpe gde je filter, odstrane ga, zatope taj plastični deo pumpe i stave protočni filter goriva van rezervoara na crevu, tako da se lako menja i jako je jeftin tj. za auta je.... PAr slika kako izgleda filter na Vstrom ..Užas koliko je malen a naše gorivo je loše--- S. V Strom ima ovu boljku...Jednostavno pumpa vrišti od opterećenja i na kraju crkava ako se ne odstrani filter iz pumpe prilikom zapušenja a do toga dođe najkasnije na 18000 km.. Evo kako izgleda filter na V stromu... http://fodi.frubar.n...806741E6712.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 243 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan .Jednostavno pumpa vrišti od opterećenja i na kraju crkava ako se ne odstrani filter iz pumpe prilikom zapušenja a do toga dođe najkasnije na 18000 km.. Mislim da preteruješ.Neka se jave oni kojima je pumpa crkla na 18000km. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene interesuje, posto sam na toj kilometrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano April 1, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Sharbo! Koliko je kostalo sva sa montiranjem i loncem? Predpostavljam da je Robertov lonac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Sharbo! Koliko je kostalo sva sa montiranjem i loncem? Predpostavljam da je Robertov lonac. Jeste Robert. 130e je kostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...