gixxer 388 Napisano April 18, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 192 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan -Yamaha, model FZ 8 , godina proizvodnje 2011, prva registracija 30,09,2011 -Predjeni km 61000, imam originalnu servisnu knjizicu,snaga78 Kw, kubikaza 779 ccm -Motor sam kupio licno od vlasnika u Austriji, ne na placu za prodaju vozila -Bio je sve vreme parkiran u licnoj garazi, NE na ulici i zimi i leti , kao vecina u velikim gradovima u Austriji -Uvezao sam ga prosle godine u 10-om mesecu u Srbiju, platio sva davanja i imam uverenje o ispravnosti AMSS -Bila mi je namera da ga registrujem sebi kao 2 motor,ali kako to biva , zbog kupovine nekretnine su se planovi promenuli -Posto ga jos nisam registrovao ,ide na ime onoga ko ga kupi i ostaje mu jos samo da ga registruje u svom mestu stanovanja -Motor je veoma ocuvan, nikad nije sa njega padano, cak ni sa nogare, nema nikakvih ostecenja na njemu -Pre nego sam ga kupio, bivsi vlasnik je promenuo ulje i filter, kocione tecnosti, tecnost za hladjenje, lanac i lancanike, i kocione plocice -Takodje je stavio nove gume Bridgestone Batlax S22 Hyper Sport prednju i S21 zadnju-Kod ovog modela je fabrika premestila regler ispod repa, gde ima bolje hladjenje nego kod modela gde je fabricki bio pored masine sa desne strane ispod dekle kvacila -Posedujem sva 3 fabricka kontakt kljuca,2 Crna i 1 crveni -Ima pancirna kociona creva prednje kocnice -Veoma udoban i povozan motor sa dosta snage da povuce kada je to potrebno, malo trosi -Idealan za uzivanje u voznji, kako u gradskoj, tako i na krace ili duze ture -Iskrena preporuka za kupovinu, generalno nije motocikl na koji treba da se bilo sta kupuje, popravlja ili trosi nakon kupovine -Cena je 5050 Eu i podlozna je maloj korekciji -Moze se pogledati u Molu kod Ade u Vojvodini -Kontakt tel.: 063-177-05-08 od 10-24h svakim danom i Nedeljom Promenio April 19, 2021 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 962 Napisano April 18, 2021 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano April 18, 2021 Zainteresovan, 192 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno,hvala na sugestiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano April 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 192 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan On 4/18/2021 at 2:28 PM, gixxer said: Molim urednika da potpuno obrise celu ovu temu,ja nemam tu mogucnost,ili ne znam,prodaja se trenutno obustavlja dok ne budem nacisto sa prodavcem onoga sto hocu da kupim a koje je i razlog prodaje motora.Unapred hvala Promenio April 19, 2021 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...