Jeca 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Primetila sam da se i u Turskoj ove godine drastično povećao broj dvotočkaša, pa s tim u vezi evo i par zanimljivih fotki..Ovako pojedinci misle na svoje suvozače kada je u pitanju bezbednost i udobnost u vožnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zalazim u bezbednost, ali ovako su se i kod nas zene vozile na motoru, i to i na duze staze. Ja licno sam ovako pre desetak godina vozio moju tetku od vikendice do autobuske stanice - neka 2,5 km. Ona je tad imala oko 65 godina, u suknji i nije bilo sanse da zajase motor. Jos kao klinac sam se nagledao ovakvih voznj kod nas. Samo da napomenem - tad nije ni saobracaj bio kod danas. Secam se ja i kad je moj otac kola parkirao u Knez Mihajlkovoj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 27, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Potpuno tačno, to je nekada bilo normalno kod nas. @Jeca I ti si potpuno u pravu da je nebezbedno Pazi šta je mojoj babi palo na pamet, uzgred, ima 80 godina. Htela je da ode do grada, a moj burazer se ponudio da je poveze, kad će ti baba "Dobro sinko, ali kolima da me voziš, ja ne smem da se vozim na motoru" ;D ;D ;D A on nije ni planirao da je vozi na motoru, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8483 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 3201 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sto, moja tetka ima 73 godine i sa odusevljenjem hoce da se provozamo motorom. Motori su nam u krvi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto, moja tetka ima 73 godine i sa odusevljenjem hoce da se provozamo motorom. Motori su nam u krvi... Provozaj je na zadjem pa ako se tad ne uplasi onda joj svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8483 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 3201 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ona pregurala samnom na dva i cetiri tocka, vise nista ne moze da je uplasi. Preksinoc ju je pljackas Komercijalne banke gurnuo da uleti u banku, ona je lepo to, sa bezbedne udaljenosti od 5m odgledala, kompletnu pljacku, ukljucujuci i gadjanje pljackasa u bekstvu kamenom od strane "obezbedjenja", pa je posle toga mrtva `ladna otisla u Vero da kupi sta je naumila. Kaze, "pa samo me je gurnuo, ja sam se izdrala na njega, ali kad sam videla fantomku, mislila sam da je bolje da izadjem". Moja Seka je carica, nema sta da je uplasi, tako da predlog za zadnjak... ne bi uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ona pregurala samnom na dva i cetiri tocka, vise nista ne moze da je uplasi. Preksinoc ju je pljackas Komercijalne banke gurnuo da uleti u banku, ona je lepo to, sa bezbedne udaljenosti od 5m odgledala, kompletnu pljacku, ukljucujuci i gadjanje pljackasa u bekstvu kamenom od strane "obezbedjenja", pa je posle toga mrtva `ladna otisla u Vero da kupi sta je naumila. Kaze, "pa samo me je gurnuo, ja sam se izdrala na njega, ali kad sam videla fantomku, mislila sam da je bolje da izadjem". Moja Seka je carica, nema sta da je uplasi, tako da predlog za zadnjak... ne bi uspeo. Hrabrišićka prava.. Pohvalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ona pregurala samnom na dva i cetiri tocka, vise nista ne moze da je uplasi. Preksinoc ju je pljackas Komercijalne banke gurnuo da uleti u banku, ona je lepo to, sa bezbedne udaljenosti od 5m odgledala, kompletnu pljacku, ukljucujuci i gadjanje pljackasa u bekstvu kamenom od strane "obezbedjenja", pa je posle toga mrtva `ladna otisla u Vero da kupi sta je naumila. Kaze, "pa samo me je gurnuo, ja sam se izdrala na njega, ali kad sam videla fantomku, mislila sam da je bolje da izadjem". Moja Seka je carica, nema sta da je uplasi, tako da predlog za zadnjak... ne bi uspeo. E stvarno je carica! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 767 Napisano Octobar 1, 2008 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Komercijalna je predpostavljam u Turskoj?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Komercijalna je predpostavljam u Turskoj?!?! A ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...