Alexa90 11550 Napisano April 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je ispred zgrade sinoć ukraden motor. Okačiću sliku koju je on postavio, iznad se vidi njegov kontakt u slučaju da neko nešto vidi/čuje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Lopovu zelim , dugu starost i tesku bolest , a pre toga bajbokanu kada ga pronadju i vrate vlasniku motor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano April 15, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na FB, dosta se šeruje. Tu sam u kraju, pa ako je "samo pozajmljen", možda se i ubrzo pronađe u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sixi je napisao: Lopovu zelim , dugu starost i tesku bolest , a pre toga bajbokanu kada ga pronadju i vrate vlasniku motor. Bajbokana ne gine obzirom da je i sam vlasnik zaposlen u MUP-u 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 15, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, pa onda se ne trazi motor ovako...Neka mu se kolege koje rade kradje raspitaju "na ulici", saznace verovatno brzo ko je bio toliko neoprezan da policajcu mazne bajk... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 16, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/15/2021 at 3:33 PM, Alexa90 said: Bajbokana ne gine obzirom da je i sam vlasnik zaposlen u MUP-u A sta je on pravnik/sudija, ugledni advokat il javni tuzilac pa ce imati uticaj? I da je to, nema pravo na zloupotrebu sluzbenog polozaja. Jedino sto kaze @LuckyVladano da se preko kolega raspita na ulici za neke informacije. To vec ima smisla. Svakako, lopovu zelim sve najgore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Nije kolega on ništa od navedenog, niti je iko pomenuo zloupotrebe položaja. Zašto odmah teorije zavere i drame ljudi... Nego obzirom da je pandur, ukoliko se nađe lopov, možda ga pre ćorkiraju, umesto puste zbog nedostatka dokaza..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 17, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pritvor da, a ćorka zavisi od tužilaštva i sudstva. Mora biti osuđen da bi išao u zatvor. A sudstvo i policija su dve različite firmeПослато са M2007J3SY помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 17, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ок, притвор 4 године. Нису могли да нађу кључ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan videh i na tiktoku video za motor.Nesto ne verujem u policiju....kada su meni ukrali motor pre 10ak g, gledali me kao tele u sarena vrata, nisu prstom mrdnuli, pronasao sam ga sam, sasvim slucajno nakon 15ak dana, zabacenog u nekom budzaku, pa jos jurio policiju da ga skinu sa potrage...ma idi, nedao bog da ikome treba policija za ovakve stvari...Sent from my SM-N980F using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Nema novih informacija? Mislim da bi svako od nas voleo da procita da je pronađen. Preko glave , bez gledanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 26, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek nema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Čim do sada nije pronađen, verujem da je motor otišao u "kobasice" što bi se reklo u narodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Jul 25, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Septembar 17, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam danas da je ovaj motor nadjen!? Zna li neko vise info?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Septembar 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Simunsen said: Cuo sam danas da je ovaj motor nadjen!? Zna li neko vise info?? Pronadjen je u Indjiji, bez sva tri kofera i navigacije.. Promenio Septembar 17, 2021 član gavrela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Septembar 18, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pronašla murija ili kolege motorasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 18, 2021 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan On 17.4.2021. at 12:14, Novus je napisao: videh i na tiktoku video za motor. Nesto ne verujem u policiju....kada su meni ukrali motor pre 10ak g, gledali me kao tele u sarena vrata, nisu prstom mrdnuli, pronasao sam ga sam, sasvim slucajno nakon 15ak dana, zabacenog u nekom budzaku, pa jos jurio policiju da ga skinu sa potrage...ma idi, nedao bog da ikome treba policija za ovakve stvari... Sent from my SM-N980F using Tapatalk Када поднесеш пријаву за нестало возило, уколико ниси навео неке специфичне детаље где би оно могло бити, нико неће кренути да тражи баш твој мотор.Потрага се уноси у систем и на територији Србије, приликом рутинске провере на улици, граници или данас посредством ових камера се идентификује твоје возило и даље поступа према могућностима. Ако га украду и стоји паркирано негде у буџаку, наравно да неће бити пронађен а ту је мало је и до нас комшија који када приметимо неко непознато возило како стоји дуго, не вози се, прекрила га прашина, скоро нико неће да пријави комуналцима, полицији. Мрзи људе да се "бакћу" са системом.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Septembar 18, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mom poznaniku su maznuli enduru xr600, neki klinci iz krcedina pa je prodali drugaru u NS, ovaj ga ofarbao u crno. Bilo pre 15-16 godina, s obzirom da nije bilo puno takvih, pogotovo ne crnih, u nekoj vožnji primetim motor i nazovem drugare. Pa smo onda lika spopali nas 3-4 i bukvalno mu oduzeli motor. Nije se puno bunio. Samo da ne zovemo muriju. Ovom jednom u sr. karlovcima sto su ukrali ttr 600 nikada nije ni nadjen. Verovatno se urade papiri i vozi se negde u nekoj vukojebini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simunsen 16 Napisano Septembar 18, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, gavrela je napisao: Pronadjen je u Indjiji, bez sva tri kofera i navigacije.. Dobro je da je pronadjen,nadam se da ga nisu unistili kreteni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Octobar 27, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, pre 15 minuta objavljeno na Fejsu. Ukraden crveni skuter Peda 2021.god u Beogradu https://www.facebook.com/groups/363609603661786/permalink/5711909898831703/?app=fbl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Octobar 27, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...