Jump to content

Moto Zajednica

retardirani taksista :)

Recommended Posts

• Drug član, 2143 postova

Ma da, kako da ne, lazovcina najobicnija, pravi baron Minhauzen...Taxi-sti su samo jaki kad njih 50 nadje nekog sirotana koji je upao u konflikt sa nekim od njih pa ga svi zajedno premlate ko vola u kupusu. Da ne govorim o bezbrojnim blokadama grada kad oni hoce povecanje cena i ovo i ono, maltretiraju ceo grad a kad je kijamet i zima, a i o vecim Svecima, pre ces da dobijes 7-icu na Lotou nego taxi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Dolazi lik kod mene i kaze cujem da si kupio motor, sta si kupio, a ja kazem BT9o, a tek ce on, a-bicikla, ja bre vozim motore, i pocinje prica, vozim tako ja jednom autoputom, vozim 2oo, i jedna budala me isece i ja onako skrenem u njivu i jedva uspem da se zadrzim nogama da ne padnem, i udarim u kucu, i silazim ja sa motora gledam, i od tad vise ne vozim motor... A ja - bez reci... Ima ih raznih

• Svrati ponekad, 316 postova

Nije mi jasno sto lazu... ajde kad lazu one koji nemaju nikakav kontakt sa materijom.... ali kad lazu ljudi koji redovno voze motor i pri tome jako dobro znaju zna znaci pad sa njega, a ovaj sa 200 uleteo u njivu.... o Boze........

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

pa du mu pojasnim da imam kilo kljuc u laktu....i cekic za peglanje limarije u pesnici...selja jedan obican,,

Umro sam od smeha, Bokilicu pravi si Popaj  ;D ;D ;D

• Drug član, 3004 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ma, imam drugara Saju, mnogi ga mozda i znaju, bio je tajger. Pre jedno 20 godina je glavom probio neka vrata od Kadeta, pa ima lep, potkovicast oziljak tacno iznad linije kose. Kaze "moracu da se opet osisam na kratko, pocele musterije da mi traze kusur, ne vide oziljak" :D. Inace, vozi motore 30 godina, nas covek.

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

A sto si uopste pricao sa tim taxistom kad si cuo kakve gluposti baljezga. Zamolis ga ljubazno da gleda svoja posla i cao.

Taj je izgleda prethodno vece sanjao da je akcioni negativac, pa ti je prepricavao svoj glupi san.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Dolazi lik kod mene i kaze cujem da si kupio motor, sta si kupio, a ja kazem BT9o, a tek ce on, a-bicikla, ja bre vozim motore, i pocinje prica, vozim tako ja jednom autoputom, vozim 2oo, i jedna budala me isece i ja onako skrenem u njivu i jedva uspem da se zadrzim nogama da ne padnem, i udarim u kucu, i silazim ja sa motora gledam, i od tad vise ne vozim motor... A ja - bez reci... Ima ih raznih

Koji lik! 200 motorom u njivu!  Dobar je ;D

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: zx10r

da nije ovaj tezak mufljuz,kupler majstor i hostapler?Nadogradio je baja pricu za sve pare.PROFIL  mrzi motore,ljubomoran je na vlasnike istih {jel ih zene vise vole} dokolicu leci "GUMENIM" obratite paznju gumenim cekicem za sve vidove peglanja i samozadovoljavanja,od pokusaja tuca ima dva guranja na velikom odmoru i kao plus izopacenu ali nadasve bujnu mastu ENDE.

post-4787-12879009508837_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

mislim da bi se ipak trebali najeba..i keve nekom taksisti onako cisto iz razonode :) Nesto sam razmisljao kako resiti problem sa vozacima kola, recimo da bi trebalo formirati par ekipa na motorima bez tabli koji bi se vozili po gradu i najebavali keve svima koji ih iseku pa kad to sve stigne do novina mislim da bi vozaci automobila imali nesto vise respekta prema bajkerima :)

• Drug član, 1193 postova

hm....kad sam imao 16-17 godina,a to je bilo pre.......imali smo odlican recept da se osvetimo vozacima kola koji su bili problematicni prema nama.

ali mislim da ne bi bilo lepo da dajem los primer mladjima,ili ne daj boze da me pronadje neki od ojadjenih vozaca .

nije bilo direktnog kontakta sa vozacem i kolima, a bilo je mnogo lakse kad su dvojica na motoru.

trazi malu pripremu u garazi

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

hm....kad sam imao 16-17 godina,a to je bilo pre.......imali smo odlican recept da se osvetimo vozacima kola koji su bili problematicni prema nama.

ali mislim da ne bi bilo lepo da dajem los primer mladjima,ili ne daj boze da me pronadje neki od ojadjenih vozaca .

nije bilo direktnog kontakta sa vozacem i kolima, a bilo je mnogo lakse kad su dvojica na motoru.

trazi malu pripremu u garazi

A to je onaj recept od tri slova, zaboravih kako ide? n-whistle.gif

• Drug član, 1193 postova

naturlich,  ali kako je to kostalo u radnji(a mi bez kinte),   a u 5 ujutru jogurt je bio djabe ispred samiske,  a pakovali ga u ona trouglasta pakovanja tj. mala piramida....znaci idealno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja