Raša 54 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ova hrc je bombona ali to je najveća zasluga farbe. glasao naravno za kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Septembar 28, 2008 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan HONDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepši je R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eno tsvaio sliku kawasakija a nije zelen. Kawahuljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Od ova cetiri, najmanje ruzna mi je Yamaha. PS: Al' sto se meni ne svidja dizajn onih novih izduva, pa to je katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Uz izvinjenje, jedino Kawa i Yamaha još pomalo liče na motore, što se za CBR i GSXR neb' moglo reći. Ni ja se (kao ni Ninja66) nesam dvoumeo... Ovaj put Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi GSXR,a najruznija Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Yamaha 2. 3. 4. Kawa 5. 6. 7. 8. . . . ...Ne bih vishe da idem dole, da post ne zauzme previshe mesta... Ne znam sta je sa dizajnerima, ali honda i gixer mi nisu bas ni blizu ova dva motora, bar po mom dizajnerskom ukusu. Pretpostavljam da samo nisu toliko "fotogenicni", ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan iako su mi svi do jednog nakaznog izgleda,,,,znaci nakaze,,,,glasam za hondu,,,,,,ipak je najmanja nakaza,,, :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekoliko (američkih) kombinacija boja, čisto da pojačam šanse Yamahe ;D Ostatak ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Svi su odvratni, neverovatno :o Znaci nemogu da verujem, pa jesu ovo konacne slike?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da su noviteti svake godine sve odvratniji... ??? mislim da su mi modeli iz perioda 98 - 02 jos neprejebivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d0minat0r 0 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan R1 CBR ninja GSX-R koliko je stariji GSX bio lep ovaj je toliko razan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da su noviteti svake godine sve odvratniji... ??? mislim da su mi modeli iz perioda 98 - 02 jos neprejebivi Da nisi pogresio godinu,najverovatnije si mislio do 2004...xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Suzana je definitivno najlepsa,a za njom Kawa.Jedino je xebu malo ovi "viseci pokazivaci pravca" ;D,al' sta je tu je.R1 nikad nije bila ruznija!Proslogodisnji model je BOG u odnosu na ovaj.S prednje strane me podseca na neku buljavu zivotinju,samo ne znam na koju,a o zadnjem kraju ne vredi ni diskutovati...A sto se CBR tice,mnogo mi je nekako izdignuta napred,jos malo pa ko Transalp ;D...Ne znam,mozda tripujem...Inace,da je pitanje "Najlepsi R za 2009.",odgovor bi bio: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 9, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da su noviteti svake godine sve odvratniji... ??? mislim da su mi modeli iz perioda 98 - 02 jos neprejebivi Da nisi pogresio godinu,najverovatnije si mislio do 2004...xexe 2004 je najgora godina ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Honda definitivno, ostale ne priznajem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 10, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pih, koja anketa! Mog uopšte nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ovo bi trenutno vodi K9, ne mogu da verujem, gde su bre ovi ljubitelji Yamahe R1 !! Ja kada sam vozio R1 2004 pre 3god kada je bio zaista mnogo lep kao i danas zezali su me da vozim ženski motor jer je mnogo lep. I jeste lep i dan danas R1 ili NIJEDAN! Koliko puta može da se glasa za Yamahu? ;D ;D Da se razumemo pričamo samo o lepoti, performanse su nešto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da l sam se javljao vec u ovoj temi al evo opet za svaki slucaj . R-1 JE NAJLEPSI MOTOR OD JAPANACA A POSTO JAPANCI NAJLEPSI MOTORI NA SVETU (I NAJBOLJI) R-1 JE ZNACI NAJLEPSI MOTOR NA SVETU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...