LUC1FER 4 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Dakle crkao je...gde nabaviti isti? Kod glavnog uvoznika nije moguce, u radio klubu nemaju isti.. Znam da se isti pored Cagive Mito koristi i na BMW F650 izgleda ovako http://www.cherrycorp.com/english/switches/sealed/dc.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Septembar 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Proveri na sledećim adresama, imaju razne vrste mikroprekidača: http://www.elementa.co.yu/yu/index.php http://www.kanibal.co.yu/link/prekidaci/prekidaci%2013100000/mikro.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Bio je u novosti oglasima neki lik koji je prodavao Mito u delovima,pogledaj po arhivi oglasa ima 100%.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jedan on aprilije samo sto je sa 2 zhice.. ako ti znachi mogu da potrazhim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Znaci naravno, 2 zice se i koriste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne narucis iz Luisa, ima tamo da se kupi. Mislim da je oko 5e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ostavicu ti sutra kod zhareta poshto dolazim u bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pe jedino iz Luisa da narucis, ja sam trazio za moj motor mikroprekidac, ali nigde nisam nasao, pa sam uspeo nekako da ga namestim kasnije i sad radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam i ja isti problem na svom sad bivsem dominatiru.Uzmi skini i rastavi mikroprekidac i u dosta slucajeva ocistis kontakte unutar njega i treba da sljaka. ;D A u osalom nemas sta da izgubis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan NIje problem u samom prekidacu vec su se kontakti koji idu iz njega pokidali skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Xexe isti problem kao na mojoj Mito.Uzmes noz ili neshto ostro i samo iskopas plastiku do metalnog dela,posle toga prosiris tu rupu josh malo da imas mesta za kalaj,posle toga samo uzmes lemilicu i zalemis za taj metalni deo kontakta do kojeg si iskopao...Kod mene drzalo godinu dana bez greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...