demro.st 435 Napisano April 6, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav hitno kupujem TPS senzor za yamahu diverzion 900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa ovim? TPS senzor retko kad crkava, jer je to u principu običan potenciometar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 7, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ThePainkiller je napisao: A šta je sa ovim? TPS senzor retko kad crkava, jer je to u principu običan potenciometar... citaj moj post ovde na garazi pod yamahom i i u diversion klubu i obrtomer ili dolazi kod mene Promenio April 7, 2021 član demro.st Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1963 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekao sam ti sta da uradis.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 8, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, m.milivojevic je napisao: Pa rekao sam ti sta da uradis. Sent from my iPhone using Tapatalk Molim te napisi mi ceo postupak hvala. Od a do z ... Hvala jos jedan put Promenio April 8, 2021 član demro.st Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1963 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti u poruci.Das kontakt, skines konektor, skala ce da ode na neki brojku na obrtaljci, popusti srafove koji drze tps, i lagano zaokreni dok ne podesis obrtomer na broj 5.Potom zategni srwfove, skini sa kontakta, vrati konektor, upali i voziSent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 8, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, m.milivojevic je napisao: Poslao sam ti u poruci. Das kontakt, skines konektor, skala ce da ode na neki brojku na obrtaljci, popusti srafove koji drze tps, i lagano zaokreni dok ne podesis obrtomer na broj 5. Potom zategni srwfove, skini sa kontakta, vrati konektor, upali i vozi Sent from my iPhone using Tapatalk hvala idem da odradin podesiti na broj 5? ajd objasni jos i to mooooolim te na instrumentu na 5 ?popustio srafove pomerao tps al nista se nije dogadjalo kao da ga uopste nema i kad sam ga izvadio iz kucista kazaljka je isto radila do 10vratio natrag posto uopste ne reaguje kazaljka kad pomeram tps .. Promenio April 8, 2021 član demro.st Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1887 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti objasnjeno: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, demro.st je napisao: hvala idem da odradin podesiti na broj 5? ajd objasni jos i to mooooolim te pre 23 minuta, francuz69 je napisao: Evo ti objasnjeno: hvala molim te procitaj moj post od pre par minuta iznad ovog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1963 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan hvala idem da odradin podesiti na broj 5? ajd objasni jos i to mooooolim te na instrumentu na 5 ?popustio srafove pomerao tps al nista se nije dogadjalo kao da ga uopste nema i kad sam ga izvadio iz kucista kazaljka je isto radila do 10vratio natrag posto uopste ne reaguje kazaljka kad pomeram tps ..Kao sto ti napisah.Na instrument tabli.Obrtomer.5000 obrtaja.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...