RS 132 Napisano Septembar 25, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se otvori i ova tema. Naime par nas se vozi po gradu i okolini kada vreme i obaveze dozvole. Juce smo se skupili na Slaviji ( hornet, dajver, dusan kacarevic, ufff i ja ) i okrenuli krug. Zelimo da iskoristimo jos malo lepog vremena, a radi se o disciplinovanoj voznji i kaciga je naravno obavezna. Nevezano za nas, mozete se dogovarati. Mi smo uglavnom slobodni posle 17h, zbog posla, a vikendom moze i ranije. Takodje su otvoreni dogovori za putovanja na moto skupove. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2761 Napisano Septembar 25, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Posto se i ja cesto vozim po gradu pridruzicu se cim vreme dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 25, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio u nedelju, bice 19stepeni, ali izgleda da ce samo hornet moci, a meni je to dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 27, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan I Rene se pridruzuje. Evo slike od predhodnog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan a gde ste planirali voznjicu i u koje vreme (okvirno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 27, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan a gde ste planirali voznjicu i u koje vreme (okvirno) Nismo planirali. Sve je stvar dogovora... Mislim da je najbolje oko 15-16h. Mozemo posle da se odvezemo i do Arene, gde se inace skupljaju BJB-ovci. Dajte predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra menjam ulje,perem-poliram konjica... Posle 14h sam free za voznju u drustvu... Slazem se sa mojim sefom "RS"-om da obidjemo koji krug pa se druzimo kod Arene,a posle deo ekipa u "A bre" ,ostatak voljno... Moj br je 065/6911966 mlad,zgodan,neophodan :-* Tako da ako neko planira neki krug po BG tu sam... Pozzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 28, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moze dogovor za sutra, ponedeljak 29.09. Posle posla... kao proslog puta 17-17.30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan JA IDEM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 28, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan JA IDEM! Nego sta nego ides, a i nosis aparat... Stavicemo ga kod mene u koferce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rene 0 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj i na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 29, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Extra!!! Dosta ljudi je potvrdilo voznju. Danas 29.09 Slavija kod Mc-a 17.15 Oni koji su potvrdili hornet-u da sigurno dolaze neka se jave ako im nesto iskrsne da ih svi ostali ne bih cekali. Vidimo se drugari, iskoristicemo ovaj lep dan... a moze i sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo, uleteo bih i ja na neku voznjicu, al shaljaqam do 18h... Pu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 29, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nas je bilo... na kraju 7-ica. Voznju je obelezio moj peh, alternator ili akumulator. Znacu sutra... Aparat nismo imali... Lepo je bilo dok smo se vozili... Ja mogu samo da se zahvalim Dajver-u i Dusanu Kacarevicu koji su bili pored mene, Na kraju sam sa Avale vratio motor bez svetala... Dusane, oko moje Znam da sam Vam se vec zahvalio x puta. Hvala momci !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 30, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Neko veceras za voznju? Bolje nego da zavrsim u kafani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije motor gotov, sto se mene tice ja mogu sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu sutra... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu sutra... ;D I ja cu sa tobom ako neces da juris debele raspale, kante na motoru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan OBECAVAM!!! Ajd da organizujemo opet gomilu!? Evo meni se puni baterija na aparatu? I reci mi gde bi isli? Ajmo u PA...ili Opovo...ili nesto sl. gde je kulturan put...a ne one rupcage... Ili ima jos nesto sto meni ne pada na pamet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Neka voznja sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 30, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice voznja, Opet verovatno oko 17.15-17.30. Dajte predlog gde da se ide !!! Ja cu malo kasniti jer moram da preuzmem motor sa servisa, ali ostatak ekipe neka ide. Sva sreca pa sam brz, pa cu Vas stici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 1, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mozemo se naci na parkingu preko puta zgrade PINK. Ugao Drajzerove i Uzicke Ima i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze, Super, onda cemo tamo. Isto vreme 17.15h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je to bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ma biloooo jeeeee vrhhhhhhhhh ali stvarno ekipa je bila nikad bolja i meni je voznja prijala ono bash bash jedino me malo vizir zezao po mraku verovatno zato sto je CRN hahhahahahaha ;Dponavljamo sledece nedelje nadam se ako se pokupimo i dogovorimo !!!pozdrav ekipi od mene i boki a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...