Alien 603 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju CTX9-BS (12V 9Ah), ni CB9-B/SM. Tek za mesec dana ce dobiti ove modele.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 29, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sasa jeste ljubazan ali nema aku za BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 29, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sasa jeste ljubazan ali nema aku za BMW. Saša jeste ljubazan ali nema aku ni za Transalpa Sad mi ostaje da čekam da Torex dobije tu isporuku, valjda to neće mnogo da se otegne ... Mada, moram da ih pohvalim za poslovnost - odgovorili mi na mail u roku od 15 minuta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pricao sa IVAN-om iz Torexa prosle nedelje, rekose mi da nece dobiti novu isporuku baj jos oko mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 1, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo tvoje je kiselinski, a ne AGM accu. Oni su i inace jeftiniji od AGM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoland.rs/moto-delovi/akumulatori-i-punjaci/kiselinski-akumulator-za-motor-unibat-cb14l-a2/ 2800, dobra je ponuda nadam se da valjaju. ovaj sajt ima trojanca!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 5, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam Vartin akumulator, ali ne mogu da čekam na tu isporuku ... pa sam malopre zvao Gevaru i naručio Landport YTZ12S, imaju ga na lageru i poslaće mi sutra ... nemam pojma kakvi su ti Landport akumulatori, nadam se da će biti dobar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Mart 8, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoland.rs/moto-delovi/akumulatori-i-punjaci/kiselinski-akumulator-za-motor-unibat-cb14l-a2/ jel zna neko kakav je ovaj aku. , i da li daju garanciju ?? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Taj planiram i ja da uzmem samo ne znam jel tacna cena sa sajta? Nekako mi jeftino izadje. Ја данас звао. Наведени модел кошта 3300 РСД, немају на стању, јавиће ми сутра кад могу да га добију. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Exide nikada vise. Uzeo sam ga u junu 2010 godine vozio 2 (DVA) leta i evo sad probao da upalim motor,a on mrtav. Napominjem da je motor uvek u zatvorenom i da je aku bio raskacen kad god se nije vozio duze od nedelju dana. I uvek sam ga po malo dopunjavao na mesec dana cisto bzvz. Motor lepo puni i nema ama bas nikakav problem. Poslao sam mail njihovom zastupniku u Temerinu da vidim sta ce da mi kaze, posto mi je potpuno nebulozno da akumulator koji kosta 4000 dinara i uz prailno odrzavanje i ispravan motor traje manje od dve godine. Ah da punio sam ga 20 sati pre nego sto sam probao sad da ga upalim i mrtav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 10, 2012 (promenjeno) Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan U KIT COMMERCE vartin aku 12 v 3170 din. Cena je od 23.01. 2012. Nisam ništa ni formirao pali normalno svaki put... Promenio Mart 10, 2012 član roar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoland.rs/moto-delovi/akumulatori-i-punjaci/kiselinski-akumulator-za-motor-unibat-cb14l-a2/ jel zna neko kakav je ovaj aku. , i da li daju garanciju ?? pozz Ja sam zadovoljan UNIBAT akumulatorom, evo trecu sezonu pali, radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 11, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Информација за UNIBAT је стигла. Акумулатор стиже у уторак, цена 3300 РСД. Поздрав, Румба 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 12, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rumba Нема на чему, драго ми је ако сам ти помогао. Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ostarela tema ..... ali cu je ja malo osveziti. Pa da se pohvalim da sam danas kupio ovo bilo je neko snizenje (oko 35 evrica). Ima li neko da poznaje "spravu"? utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 6, 2016 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blackanddecker.com/en-us/power-tools/automotive/vehicle-maintenance/battery-maintainer--trickle-charger/bm3b zale se da ne prelazi automatski u mod za odrzavanje ,nego mora da se otkaci i ponovo zakaci na akumualtor da bi presao u mod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Januar 7, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi trebalo da traju gelski, ja sam mislio da je 3 godine normalno? Stalno korisitm exide i nekad izdrzi 3 sezone nekad 2 tj pali on i posle 3 al sporo vergla nema onu eksplozivnost, unibat mi se losije pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 7, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupi rumunski nemogu tacno da se setim imena,usao je u 13-tu godinu i sad hoce iz rumunije da nabavi opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Пошто је реч о румунским стварима, рекох да се укључим. Лично користим у главном Caranda акумулаторе било за ауто или мотор. Са ауто акумулаторума имам доста оскуства и ова марка ме је трајала у просеку 4-5 година. Имао сам један акумулатор који ме је трајао неко 7 година али, имајући у виду да коштају у пола цене наспрам Bosch silver које исто Caranda прави и у суштини им се разликују етикете, ја сам задовољан. Имајући у виду да баш не возим пуно ауто, узео сам Rombat акумулатор, најјефтинији што сам нашао за Logan и ето ради. Имајући у виду да сваки акумулатор има гаранцију 2 год. лично тражим најјефтинији румунски акумулатор. Caranda то није али није ни много скупљи. За мотор сам из Lidl-a купио пуњач за неко 10 евра на снижењу и ево служи већ годину дана без проблема. Ако се било шта из Lidl-a поквари у року од 3 године можете вратити у оригиналној амбалажи и са рачуном а они ће вам вратити паре у целости без икаквих проблема. Дакле вреди куповати од њих. Христос се роди! И још да додам, купио сам за своју диверзију акумулатор из представништва Caranda из Темишвара за 30 евра. Једном месечно (у ствари кад се сетим) га прикључујем на пуњач (радим комплетан ремонт диверзије) а стање акумулатора писле годину дана видите на горњој слици. Ако вам треба помоћ или информације по Темишвару, слободно се обратите на ПМ. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Januar 12, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Баш сам се вратио из Лидла и видео да ће ови интелигентни пуњачи акумулатора бити у понуди почевши од 18.01.2016. Свакако чувајте 3 године рачун пошто вам је то гаранција и добићете паре назад ако пуњач закаже. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 18, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan varta ima i u top autu u bul rev mislim da su povoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Avgust 22, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Midac 12v 18ah,agm,peta sezona, zimi dopunjavan, čini mi se da je bio 70tak evra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Mart 8, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se osvezi tema,i pritom ako je neko skoro pazario povoljno akumulator nek javi gde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 973 Napisano Mart 8, 2017 Sindikat Samostalni Jahač, 366 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo Vartu 14Ah u Battery centru u Cvijićevoj pre neki dan 4600din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan VAMAL GRUPA 066-88-18-064 Kod njih je akumulator YTX 12-BS 10Ah 4090dinara a na ostalim mestima od 4700-5200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...