MADMAX 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan problem! motor mi je bio malo udaren sa prednje strane od udara je bio slomljen dzek koji ulazi u istrument tablu pa sam promijenio taj dio instalacije komplet i sve mi radi normalno osim sto mi treperi lampica od ulja! nivo ulja u motoru je normalan! moze li biti neka greska do instalacije ili treba da provjerim nesto drugo! mislim da je pinjol od ulja u redu?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam na forumu da neki imaju slican problem kao moj i da je resenje sto ce dosuti ulje nam aximum jer ako je i malo ispod maximuma pali se lampica! ja sam uradio isto ali meni se i dalje pali! treperi ?????? motor je star cetiri mjeseca nemoguce da je viskozitet ulja los pa ne moze da napravi pritisak?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan lampica od ulja mi treperi i kad samo dam kontak ne palim motor!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan negde imas problem sa instalacijom,neki dzek ili vec neki spoj itd,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve sam dzekove pregledao i svaki je u redu! nasao sam i pinjol koji stoji na motoru tacno kod zadnjeg amortizera ali ne znam jeli to od ulja ili od temperature??? ako je do instalacije smeta li mi to da vozim motor???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako si 100% siguran da je do instalacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lampica na R6 yamahi (generalno na svim novijmi Yamahama) je signal za nivo ulja a ne za pritisak. Ako redovno (pre svake vožnje)proveravaš nivo ulja, možeš slobodno i da isključiš lampicu, (ako te nervira). Dakle samo nivo ne i pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Nesu Lazarevica iz kg-a ,pitaj ga dali ona signalizira pritisak ili nivo i dali je dosad imao problema sa tim jmoguce da je ostecen sam transmiter prilikom udarca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan nivo sam provjeravao i dosuo malo ulja i sad mi je na maximum! sto se ulja tice to je u redu! imas li broj tog nese??? zna li neko mozda dje se tacno nalazi pinjol na r6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan imas li broj tog nese? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15579.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Nesu Lazarevica iz kg-a ,pitaj ga dali ona signalizira pritisak ili nivo i dali je dosad imao problema sa tim jmoguce da je ostecen sam transmiter prilikom udarca Može da zove i ličmo Haitorua Yamahu ali džabe, i dalje je nivo a ne pritisak, samo pri anlasovanju lampica se upali kao signal da je ispravna ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da ugasim lampicu ? treba li samo da skinemdzek sa pinjola ili nesto drugo???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan izvadi,sijalicu. zajebavam,se,naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako da ugasim lampicu ? treba li samo da skinemdzek sa pinjola ili nesto drugo???? Prvo skini džek, pa ako se lampica ugasi onda je do davača, pa ga promeni. U to čisto sumnjam pošto mi se još nije dogodilo. Ako je isto kao ne predhodnim R6, onda bi ta lampica trebala da signalizira i pregrevanje motora, zavisi koja ikonica blinka pored, na LCDu. Ako je nacrtana temparatura a ne kantica za ulje onda ti je davač temparature zveknuo ili ti je vod od njega na masi. Moraš malo truda da uložiš ili neku paru za majstora. Motor ti je nov nema razloga da praviš sranje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan lampica je sa kanticom od ulja! moze li biti da se taj pinjol zaprljao pa poblesavio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedan majstor mi je rekao da je moguce kada se prevrnuo motor da se zaglavio plovak od ulja koji stoji u karteru! ako je to dali mogu voziti motor bez problema ili moram skidati karter i to vratiti kako treba??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li yamaha plovak od ulja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima li yamaha plovak od ulja?? Nije baš klasičan plovak, ali radi na tom principu, nalazi se sa donje starna kartera i skda se na dva šrafa, jedino što moraš ispustiti ulje ;D ;D ;D Skini konektor sa njega i lampica bi trebalo da se ugasi, ako se ne gasi onda je problem u instalaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci ne moram da skidam karter???? jedino ako bude do njega nesto moracu da skinem karteer da mu pridjem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima li yamaha plovak od ulja?? Nije baš klasičan plovak, ali radi na tom principu, nalazi se sa donje starna kartera i skida se na dva šrafa, jedino što moraš ispustiti ulje ;D ;D ;D Skini konektor sa njega i lampica bi trebalo da se ugasi, ako se ne gasi onda je problem u instalaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok sefe! kad se zavucem ispod njega javljam ti sta sam uradio ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...