daki50 15 Napisano Mart 30, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko zna ima mi razlike izmedju kawasaki zx6r 1996 i 1998 , koliko mogu vidjeti na internetu cini mi se istiImam 1996 sa problemom na instalaciji a nasao sam udaren 1998 ( ali nije bas blizu) pa bi njega uzeo ako je isti Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 30, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko zna ima mi razlike izmedju kawasaki zx6r 1996 i 1998 , koliko mogu vidjeti na internetu cini mi se istiImam 1996 sa problemom na instalaciji a nasao sam udaren 1998 ( ali nije bas blizu) pa bi njega uzeo ako je isti Sent from my iPhone using Tapatalk98-00 malo drugaciji od starijihPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Mart 30, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas sta je drugacije, masina druga ili oklopi i tako te sitnice ?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 30, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti znaci nesto,imam model iz 98god mogu da ti slikam,samo reci sta te konkretno zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Mart 30, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem slikaj malo masinu iz svih uglova i koliko je kw ako znasAregler ako moes naci inace bude sa desne strane ispod oklopa da vidim je li isto tj dzek od regleraSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 30, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi problem,eno ga ispred kuce Aj pusti mi u Poruci broj tel pa na viber da ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Mart 30, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan 0038765002321 , moze sutraHvala punoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...