lalajko 2016 Napisano Septembar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Davoru je danas rodjendan, ne zaboravite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 25, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ste ovu turu odradili mesec dana ranije, bila bi prijatnija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 25, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ste ovu turu odradili mesec dana ranije, bila bi prijatnija.... Eeeee, ali ovako je bilo zanimljivije!!! Bez obzira na vremenske uslove,to nam ni najmanje nije smetalo da uzivamo u voznji i druzenju. Odoh malo da odmaram i, nadam se do sutra prelezim ovu prehladu, pa nastavljamo gde smo stali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Eee, Tomo druze, imao si eksluzivno pozivno pismo... ;D Nisam siguran da bi bilo lepse, ovako smo se malo namucili, ali smo zato bili visestruko nagradjeni prizorima. Trudili smo se da nam fotografije docaraju delic atmosfere, ali mislim da ni Mikka, ni Kuglager, ni ostali pro fotografi nemaju dovoljno tesku artiljeriju za taj spektar boja. Najlepsi jesen koji sam doziveo ikad. Vraticu se bar jos jednom, u to sam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 25, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na vremenske uslove,to nam ni najmanje nije smetalo da uzivamo u voznji i druzenju. Pa smeta meni. Ja ovo čitam u pelerinu i gumenim čizmama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super je putopis i fotografije. Ustvari, sve je super osim onoga kad ste se smrzli preko noci. Rumunija je izgleda zanimljivija od "dosadnog" zapada za ovakve avanture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Celu ovu turu smo moji klinci i ja presli poni biciklima vise puta, nista posebno a i slike su vam lose...smajli koji crkava od ljubomore ;D Salu na stranu odusevljen sam i sve vise resen da i ja odem u Rumuniju kad porastem, prelepo nema sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 26, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci i želim da nam se u 2009. javite sa slikama "crnog kontinenta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 27, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nismo ni mi dugo cekali.Uskoro smo se obukli i krenuli dalje. Prvih nekoliko kilometara podloga je bila pomenljiva... malo loseg asfalta, malo losijeg asfalta, malo zemlje... i tako u krug. Posto smo iza sebe ostavili akumulaciju Oasa, opet smo usli u guscu sumu. Sto je suma postajala gusca to je i put bivao losiji. Uskoro je sve sto je bilo pod tockovima je bilo fino blato... kao puding. Ipak nije dugo potrajalo i put se ponovo pretvorio u dobar makadam. Sa jedne strane nam je to bilo olaksanje. Mogli smo malo dodati gasa i poigrati se sa proklizavanjima i krivinama, ali sa druge strane, znali smo da sto je put bolji, to smo blizi kraju ove avanture. Uskoro je makadam postao ponovo asfalt, pa jako dobar asfalt i za cas smo bili u gradu Sebes na magistrali. Bez zaustavljanja smo nastavili dalje i ubrzo smo prosli gradic Orastie. Cim se izadje iz gradica u levoj krivini je potrebno stati sa leve strane kod velikog parkinga. Tu se nalazi restoran koji nas vec dobro poznaje. Nijedno nase putovanje ovim krajevima ne prodje bez rucka ili vecere ovde. Posto smo napunili stomake uz pice smo se dogovarali sta cemo dalje. Kvarisa je cvrsto odlucio da natoci goriva i da nastavi za Beograd, posto su mu javili nesto u vezi ispita. Nastavili smo zajedno do grada Simeria, gde je on nastavio pravo, a mi smo skrenuli levo za Hunedoaru. U tom gradicu se nalazi prelep zamak, koji smo ja i Joseph vec ranije posetili. U okolini zelimo da pronadjemo mesto za kamp, pa da ga sutra posetimo. Prosli smopored zamka i posle 10-ak kilometara smo nasli zgodno mesto. Digli smo sator, teskom mukom po kisi smo zapalili vatru, i narednih par sati proveli u sredjivanju utisaka uz par limenki Ursus-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 27, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro, standardno pakovanje, dorucak,... dobili smo SMS da jeKvarni stigao u BG oko 3 sata ujutro... Motore smo zajednickim snagama, jedan po jedan izgurali do puta. Otisli smo do grada na kafu i razmenili malo eura da imamo za gorivo. Zatim smo se vratili do zamka. Prosli put kada smo sa Josephom bili ovde, deo zamka je bio zatvoren zbog nekog snimanja, pa smo sad hteli da ga vidimo celog a i da pokazemo Bati. Oko podne smo izasli iz zamka i krenuli kuci. Ostalo je jos svega oko 300 kilometara ovog putovanja. Joseph je vozio prvi, ja iza njega, a Bata na zacelju. Oko 50 kilometara posto smo krenuli na magistrali kroz sumu, po skoro savrsenom asfaltu, peglali smo onako, bas posteno. Odjednom Josephova stopaljka se zasijala ispred mene. Deloao je nekako lelujavo. Kada smo se zaustavili, video sam ga kako gleda zadnji tocak. Guma je bila prazna. Stali smo sa strane. U gumi je bio poveci ekser. Kada smo vec stali, vreme smo iskoristili da pojedemo poslednje konzerve koje su nam ostale. Spremili smo se, gumu smo napunili sprejom za gume i krenuli dalje. U gradu Lugoj smo stali na OMV-u da proverimo kako se Josephova guma drzi. Posto je delovalo u redu odlucili smo da popijemo kafu. Imali smo taman toliko para da popijemo jednu... ne po jednu, nego jednu... koju smo nas trojica podelili. Posle toga nista interesantno. Lugoj-Temisvar-granica-Zrenjanin-Temerin, a Bata je nastavio do Vrbasa. Evo i prikaza rute: Sta jos reci... 4 dana, oko 1200km, odlicna voznja, odlicno drustvo, odlicna avantura. Sta nam jos ostaje? Pa da se okupimo ponovo i ponovio sve sledeceg leta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Septembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Fenomenalna tura sa zezanjem, smrzavanjem, drndanjem po makadamu, divnim pejzažima i voooooožniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 27, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cemo ovo reprizirati sledeceg leta. Planiram za sledecu godinu jednu 7-10 dana voznju po Rumuniji pa cu kosultovati i vas i vase putopise oko trase. Mocna stvar su ovi sprejevi, osecam se mirnije kad znam da se o ovakve rupe mogu okrpiti na tockovima sa unutrasnjom gumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Septembar 27, 2008 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci ,lepi predeli nema sta!!!!!!!!!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi ! Prava muska tura. Uzivao sam kao da sam bio sa Vama . HVALA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jednoga dana kad budem izasao iz R voda i kupio enduro, teram vas da opet idete u Rumuniju ali tada i ja idem sa vama. To je sve sto imam da kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put kada smo sa Josephom bili ovde, deo zamka je bio zatvoren zbog nekog snimanja, pa smo sad hteli da ga vidimo celog a i da pokazemo Bati. A u podrum niste smeli da udjete ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,extra voznja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan "i tata bi sine" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast stvarno extra voznja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vožnja, ovo je doživljaj! Nemojte biti skromni, stavite ovaj putopis i na motori.hr forum. Kako vam zavidim i mrzim vas zbog toga. Imam puno pitanja i nemojte biti ljeni mi sve ispričati u subotu, nadam se da ćemo se vidjeti u Temerinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu............ODLICNO, ja sam istinski uzivao citajuci vasu reportazu. Lepa avantura, prelepa priroda, odlican pristup putovanju - pravi bajkerski..........zao mi je sto Joseph prodaje motor............zelim mu da sto pre kupi drugi, po njegovoj meri. Sta da kazem ??? ..............zavidim vam. Pozdrav iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1860 Napisano Octobar 3, 2008 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci, dajte rutu putovanja, da vidimo gde se sta nalazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 3, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Momci, dajte rutu putovanja, da vidimo gde se sta nalazi znao sam da sam nesto zaboravio!!! Uradicu ovog vikenda pa cu postaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 9, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam vec nekoliko opomena sto nisam postavio sliku rute, pa evo sad sam to uradio. Rutu mozete videti na kraju OVOG posta : http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=24335.msg325455#msg325455 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis,odlicna ruta, samo malo vlaznije za moj ukus,ali nema veze bitno je da ste se odlicno proveli i izvozali.Ono sto me interesuje je da li je klima tamo preko leta malo suvlja i kom periodu(mislim na off-road deo puta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...