Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 250ie

Zdravo svima. Zovem se Matija. Vise od 10god sam ljubitelj motocikala. Vozio sam manje skutere, apence. Trenutno nemam nijedan, u potrazi sam za nekim nakedom 250-500ccm, za laganu voznju i uzivanje.

Veoma sam iznenadjen aktivnoscu i masovnoscu ovog foruma i stranice u ovo moderno ''instant doba'' kad su klasicni forumi odavno zamrli. Jako puno  korisnih informacija ima na sve teme, pa vidim da cu mnogo toga nauciti. Definitivno necu morati da postavljam nova pitanja jer vidim da su sve moguce teme vec obradjene.

Svaka cast redovnim-starim clanovoima koji izdvajaju svoje vreme i nesebicno dele znanje i svoja iskustva koja mogu dosta da nam pomognu.

Pozdrav 

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Tenere 700

Dobrodošao Matija. Nadam se da ćeš uskoro pronaći novog ljubimca, pa da uđeš u novo proleće kako valja.

Sve najbolje..

• Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7315 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Dobro nam došao :zdravo:

Što se tiče nakeda 250-500ccm, toplo preporučujem:

Honda CB 500

Suzuki GS 500E , GSF 400 Bandit

Kawasaki ER-5

Tu bi još mogli da se ubace:

Kawasaki ZR550 Zephyr i Yamaha XJ 600N, oba relativno pitomi motori starije konstrukcije 60-ak konja iako su veće kubikaže.

Svi gore navedeni modeli su odlični motori, idealni za budžet između 1000-2000 evra

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 250ie

Hvala na dobrodoslici. :)

@Biker-Boy Hvala na savetu. Definitivno cu uzeti neki od tih modela sa dva cilindra. Ima dosta tema o njima. Za sad mi se najvise svidja ER5, pa cb500, pa i gs500, sto da ne. Volim taj "retro" izgled. Videcemo, zavisi od ponude na oglasima koja i nije trenutno velika.

Pozdrav

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

Pozdrav, dobrodošao!
Da se nadovedežem na Biker-Boy-a, xj600 diverzija ima u 2 verzije, standardna od 60ks i "švajcarac" od 50ks i ako nju razmatraš, na novijima  (posle restajlinga) su 2 diska napred, na starom je jedan disk. A i za sve navedeno su otvorene teme o tim modelima, pa slobodno prelistaj, ima štošta pametno.

• Hvala 1

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL650
On 3/26/2021 at 12:40 AM, maxmax444 said:

Hvala na dobrodoslici. :)

@Biker-Boy Hvala na savetu. Definitivno cu uzeti neki od tih modela sa dva cilindra. Ima dosta tema o njima. Za sad mi se najvise svidja ER5, pa cb500, pa i gs500, sto da ne. Volim taj "retro" izgled. Videcemo, zavisi od ponude na oglasima koja i nije trenutno velika.

Pozdrav

Pozdrav Matija i dobro dosao, ja bi ti iskreno ti preporucio ER5, to je bio i moj prvi motor (pre samo 6 godina) i mogu ti reci da je odlican pogotovo za pocetnike. Povozan, za grad dusu dao, a isto tako i za kraca putovanja pogotovo po magistralnim putevima. Takodje, dobro bi ti doslo i da odes na obuku za bezbednu voznju koja se organizuje na 2-3  mesta (za koja sam ja cuo u Beogradu) jer ce ti mnogo koristiti pogotovo za gradsku voznju. Ja sam je prosao odmah cim sam polozio i otvorilo mi je oci za neke stvari o kojima do tada nisam imao pojma. 

Srecno u potrazi!

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja