AArnold 84 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da podelim sa vama kupio sam koznu jaknu FLM iz nemacke licitirao sam na e-bay-u cena po kojoj sam izlicitirao je 35evra i zadovoljan sam sa robom jeste polovno ali ocuvano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Šmekerski nema šta :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,lepa jakna nema šta.A kako si to odradio preko ebay-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Super imamo iste...samo je moja zelena i ima malo tragova od "borba" sa asfaltom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dzabana...ali bas dzaba... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću ti dam četres E na neviđeno i da platim City Express ;D Baš lepa jakna, dabogda da je nikad ne ogrebeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prelepa jakna za tako malo para,dobro si to izlicitirao ;) uzdralje da je nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 643 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena super, izgled jos bolji, pa da se nauzivas i nikad je ne isprobas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,lepa jakna nema šta.A kako si to odradio preko ebay-a? Ja sam video sta je na prodaju a drugar jedan mi je izlicitirao jer ima pristupni kod odnosno od nekog ko je registrovan u Nemackoj pa preko njegove registracije ide a njemu stize roba kad mu javimo sta smo uzeli i to nam donese iz Nemacke po nekoj sici e to jeto inace jakna malo izace skuplje sa stroskovima transporta do srbije ali mizerno. 35e je cena po kojoj smo mi dobili plus troskovi transporta . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ej, sminkeru, jakna ti je prva liga! Sad znas sta ti sleduje.... Jedno toceno za drustvo! Ajd, pa nek te u zdravlju sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 23, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jakna nije lepa, ali 35Eur.... Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 23, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Totalno je dobra!!!! A cena... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej, sminkeru, jakna ti je prva liga! Sad znas sta ti sleduje.... Jedno toceno za drustvo! Ajd, pa nek te u zdravlju sluzi! Svaka čast! A ako je društvo poveće... ;D ;D ;D Ceh će izaći ko da je kupio novu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...