Boba1990 129 Napisano Jun 3, 2022 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Zovite sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Jun 3, 2022 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je plan i program, možda vam se prikljucim jedan dan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Lisine, beljanica, zlot (vid kovej), spavanje, malinik, lisine. Klasika. Polazimo za 30 min. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5727 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ne otvaram novu temu - planira li neko da ide u Rašku sad za vikend ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Januar 5, 2023 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podjemo juce do Sokobanje supruga i ja, nisam ni planirao da u centar svracam vec da odmah i prvo na Ozren produzim i u prirodi, miru, cistom vazduhu popijemo kaficu koju sami kuvamo Na ulazu u banju, od Aleksinca vidim put levo, zmigavac i skrenem! Ima desetak min asvalta pa sidjemo na zemljani put, voznja enduro, na svakom dodavanju gasa Honda plese levo / desno , svaki gram blata mi kao samar padne. Stigosmo do nekog potocica, pun venaca i flasa, plasticnog cveca, groblje je u blizini znaci . Aj nazad, tuda se ne moze, u krug pa na proplanak, lep osuncan i cist. Satorsko krilo, plin reso, kafica! Mir je kratko trajao, gledam onu recicu koju nisam mogao preci, dole negde ispod mene... Gazi je jedno dvadesetak krosaljki i kvadova (tako izmedju 12-13h, Josanicka banja mesto), mahao sam, svirkao, nisu me primetili niti culi, imao sam caja za sve! Da nije ekipa neka sa foruma bila u voznji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko do Rajca da jarca u nedelju? Jedina napomena,ako ste trkac ili Cody Webb bolje nemojte sa mnom. Ja put koji ne poznajem vozim oprezno. Moze i negde drugo,nebitno,ja sam blizu Bg.Moram nazad pre mraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...