jumbo 8 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Tengai u pristojnom stanju, potpuno ispravan, 55000 km, 1991. godiste , nije uvoz, prva registracija BG '91 registrovan do jula 2009. 1800 E 064 8773 037 dzzoran@mail.ru izvolte.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan U obzir dolazi i zamena uz doplatu:vulcan 750, intruder750 - 800, shadow 750, virago 750 itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas niko ni da prokomentarise, cini mi se da bi mi lakse bilo i da ga neko dobro napljuje nego ovako, totalni bojkot Zamena vise nije aktuelna jer za par dana stize Vulcan 750. Cena je sada 1650 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan lepa boja ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se chini da je cena od 1650 sasvim OK, a i motor na slikama lepo izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan U pristojnom stanju?! Ja bi pre rekao u odlicnom stanju! :) Stvarno je lep. Srecno sa prodajom :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan odavno nisam video lepshi tengai ...srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 3, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Leep! Sa srećom prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za 91 - vo godiste izgleda perfektno, ne vidi se ni ogrebotina . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor ja ga često viđam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Molim te, pogledaj ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25911.0 pa ako si zainteresovan javi. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Druga masina je vec stigla pa nisam zainteresovan za zamenu. Hvala svakako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan AKCIJA!!! Ako porucite nas proizvod u narednih 30 minuta,dobicete na poklon kofer renomiranog kineskog proizvodjaca "NO NAME" I to nije sve! Po ceni od 1650 evra, pored naseg sjajnog proizvoda dobicete i malo benzina, malo ulja , malo rashladne tecnosti, malo kocione tecnosti, Malo vazduha u gumama! I sve to potpuno besplatno! Ova fenomenalna ponuda vazi dok traju zalihe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan reci ti meni dok traju zalihe..... da li je motor registrovan i do kada? ko je vlasnik ? pozdrav....i steta sto ostavljas enduro i ides na neku krstaricu asfalta ....ali ukusi su razliciti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan pise u prvom postu : registrovan do 20.07.2009. a vlasnik sam ja licno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan AKCIJA!!! Ako porucite nas proizvod u narednih 30 minuta,dobicete na poklon kofer renomiranog kineskog proizvodjaca "NO NAME" I to nije sve! Po ceni od 1650 evra, pored naseg sjajnog proizvoda dobicete i malo benzina, malo ulja , malo rashladne tecnosti, malo kocione tecnosti, Malo vazduha u gumama! I sve to potpuno besplatno! Ova fenomenalna ponuda vazi dok traju zalihe ;D ja uz moj dajem kupcu i gajbu piva :P ;D :D oprosti za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali ne za poneti nego za ovde, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sta sam sve procitao u jednoj temi o Tengai-ju! Egzotika, kontra teg, kit od 100 dolara, dobro , nikako , udobno , neudobno , i jos mnogo nekih reci. Nisam ni znao da je sesti na motor i uzivati toliko komplikovana radnja. Elem, egzoticni Tengai je i dalje na prodaju. Do sada sam ga gledao kao pouzdano magare , od sada ga gledam sa strahopostovanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je 1.januar 2009. dan od koga je pocetak nove sezone blizi nego kraj prethodne, oznacavam kraj akcijske prodaje i vracam Tengaija u redovnu prodaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo skinem prasinu sa oglasa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, da iskoristim priliku da ti se javim, gledao sam tvoj motor jesenas. Nas dvojica, imam dugu kosu, nasli se kod pumpe na skretanju... Ipak sam naleteo na extra Yamahu tenere i pazario je. Puno srece u trgovini i lepe voznje sa vulkanom ove godine Dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si se javio. Tenere je dobar parip , u zdravlju da ga ganjas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1650 E vazi do kraja meseca. Od marta ce verovatno biti veca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo obnovimo gradivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...