MitaRR 0 Napisano Mart 17, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima vlasnik sam sachs x road 125 i zanima me da li motor poseduje neku blokadu dobio sam par informacija od ljudi koji su ga posedovali da je krajnja brzina 120.Moj ide 102 procitao sam neke teme i nigde nisam nasao informaciju o blokada prosli vlasnik je rekao da nije siguran al misli da ima blokadu.Pa ko zna ili je posedovao ovaj motor dobro bi mi doslo neko misljenje ili nesto drugo. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10474 Napisano Mart 17, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Stotka je plafon za taj agregat, dobro i toliko da izvuče Promenio Mart 17, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj motoric bas oseca razliku u tezini, ako je neko sa 60kg vozio mogoa je malo brze da ide a ja recimo sa 90kg sam jedva 95kmh isao Promenio Mart 17, 2021 član feelgod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам пре 10 година возио Sachs Madass 125cc, 100 км/ч је ишао ко од шале. Највише што сам успео је од Слап пумпе кад се укључујеш на аутопут (низбрдица) и у заветрини (сећам се из џипа полицијског) развио 120км/ч.Купио сам га новог, нисам скидао никакву блокаду. Али... Када сам га "разрађивао" возио сам свакондевно друга и нисам поштовао што су ми рекли да не возим под пуним гасом. Дал се тако разрадио да иде лепо не знам, али је кажем ти ипао лагано 100, 110.А упозмао сам дечка са истим мотором, каже 90 једва. Не знам до чега може да буде. 75-80кг сам имао и тад. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Mart 17, 2021 Ne silazi, 4780 postova Prijavi odgovor kao problematičan Блокаду нема.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MitaRR 0 Napisano Mart 17, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda je moj jos i dobar samnom od 100kg.A ovi sto kazu da ide 120 jedino da su ga bacili iz aviona:) Hvala puno svima na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10474 Napisano Mart 18, 2021 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To je 4-taktna vazdušara od 125ccm, i 100kmh je sasvim ok brzina za takav agregat, koji je uz potrošnju 2-3 litre vrlo štedljiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MitaRR 0 Napisano Mart 18, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet je to samo 125 kubika. Ali me je zacudilo jako da neke slabije 125ice idu brze od njega kewaya speed, sprint pulser, i ova nova peda. Mozda je to do prenosa ili moje tezine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ili mozda do kmh sata kome koliko laze. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MitaRR 0 Napisano Jul 11, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi da ne bih otvarao novu temu pisacu ovde imam problem sa mojim saxom. Motor mi je zaribao u velikoj pesnici na radilici a nigde dalje lezajevi klip bregasta sve je uredu. Rastavio sam motor u bloku na radilici i velikoj pesnici su gliko lezajevi. Na radilici nema nikakva rupa kanal koji bi dovodio pritisak ulja u veliku pesnicu... Ja ne vidim kako on tu dobija ulje. Motor nije ostao bez ulja i polivao je bregastu itd.. Samo je ovde uhvatio. Ako neko zna bilo sta bilo bi mi od velike pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Jul 11, 2021 Ne silazi, 4780 postova Prijavi odgovor kao problematičan Који тип машине? Сузуки DR, или Франко Морини.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Jul 11, 2021 Ne silazi, 4780 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је Ф Морини онда уље улази у велику песницу преко лечечег лежаја преко рупе на рукавцу радилице. Решење је исто као код Пјаџо агрегата од 125 па до 500. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...