Biker Q 1642 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Velicine L ili XL ne znam bas od kalupa zavisi, za visinu 183-185 i 95 kg recimo okvirno (farmerice mislim da su mi br 34). Da nisu kozne i mogu a ne moraju da imaju zimski ulozak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke DIG koje su mi visak. Nisu puno nosene jer sam se ubrzo nakon kupovine nagojio kao svinja. Mozda jednu sezonu. Mislim da su idealne za 95kg. Ja imam 115 i ne mogu da udjem u njih. image hosting free no registration dao bi ih za 25€. Promenio Mart 12, 2021 član Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ako neće Biker, ja bih da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Mart 12, 2021 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Biker Q said: Velicine L ili XL ne znam bas od kalupa zavisi, za visinu 183-185 i 95 kg recimo okvirno (farmerice mislim da su mi br 34). Da nisu kozne i mogu a ne moraju da imaju zimski ulozak. Pogledaj, pa javi ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Mart 12, 2021 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan @Astral ako se niko ne javi meni trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Luckygsxr said: @Astral ako se niko ne javi meni trebaju. Ja sam se javio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Mart 12, 2021 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Ok,ako tebi ne odgovaraju onda uzimam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Luckygsxr said: Ok,ako tebi ne odgovaraju onda uzimam ja. Salim se malo. Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 12, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako @Biker Q nece, onda moze @Markone88 probati pa ako mu ne odgovaraju,onda @Luckygsxr. Jel to ok? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Astral koliko si visok? Mislim da bi meni bile prevelike, inace i moja kilaza je 86-88 a otkud sada 95-96 ja pojma nemam. Zainteresovan sam samo mislim da sam ja mali za ove pantalone ili su one velike za mene Promenio Mart 12, 2021 član Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ako pomaze informacija, ja sam visok 191cm, i meni pantalone koje odgovaraju imaju duzinu nogavica 115cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Markone88 je napisao: Ako pomaze informacija, ja sam visok 191cm, i meni pantalone koje odgovaraju imaju duzinu nogavica 115cm. Ako ti nešto znači imaš trenutno na rasprodaji Pentagon ripstop pantalone u military shop-u na ulazu u Skadarliju. 2900 na akciji, ja sam uzeo dva para baš je ok materijal, juče sam ih malo probao sa aktivnim gaćama bez greške! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, mick said: Ako ti nešto znači imaš trenutno na rasprodaji Pentagon ripstop pantalone u military shop-u na ulazu u Skadarliju. 2900 na akciji, ja sam uzeo dva para baš je ok materijal, juče sam ih malo probao sa aktivnim gaćama bez greške! Hvala drug, to ce biti druga solucija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da niko ne pominje protektore za kolena, a pricate o moto-pantalonama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da niko ne pominje protektore za kolena, a pricate o moto-pantalonama Ja ih prišijem za bokove a kolena imaju slajdere za umetanje protektora. Ili se jednostavno uzmu "gaće sa protektorima" Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2021. at 14:00, Biker Q je napisao: @Astral koliko si visok? Mislim da bi meni bile prevelike, inace i moja kilaza je 86-88 a otkud sada 95-96 ja pojma nemam. Zainteresovan sam samo mislim da sam ja mali za ove pantalone ili su one velike za mene Ove pantalone su mi definitivno velike tako da neka se javi kome odgovaraju, hvala na ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Mart 19, 2021 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pantale stigle i odgovaraju mi.Hvala@Astral 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Odoše kome su sudjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako, ako, ja i dalje trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...