milanni 68 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2006 u moje vlasnistvo od 2015god uvezen iz Amerike Presao 54000km Uglavnom koriscen za dalju voznju retko do kafica iso sam sa njim i za Grcku, Sloveniju, Crnu Goru... 2020god zamenjeni zancanici i lanac I plocice napred i pozadi Na motoru je farbana oplata retervoara i rep Prav kao strela ide odlicno Estecki je odlican sem malo izguljene dekle Zadnja guma losija prednja dobra S20r Sve u svemu dobar motor, sto se tice cene ona je 3800e i smatram da je i vise nego realana srecno Tel 0600833950 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17171 Napisano Mart 9, 2021 Integrisan, 5047 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, daj malo bolje slike ovde se skoro nista ne vidi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Masna kamera 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa jucerasnje voznje ja i draga posluzilo vreme napravimo nekih 70km bas je bilo je super Nije kamera masna nego je tako ispalo od sunca Ne mogu da ubacim ni jednu vise sliku kaze nemam mesta vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Колега,саветујем ти да офарбаш бар оплату резервоара у црну боју,залепи неку налепницу,пре ће се продати,овако неко кад види помислиће да је Jacobs (3u1). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je i rep bio crven pa sam ga vratio u crno Namerno sam hteo da napravimo kontrast boja i uzivo mnogo lepo izgleda ja mu necu ofarbati oplatu retervoara tako mi se svidja ako ga neko uzme nek ga vrati u crno ako zeli A nedostaju mu dve nalepnice na repu 1000rr koje cu da stavim A cena moze malo dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 25, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce stavljen nov akumulator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 26, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napravi neke krštene slike. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog losih slika, ubacio bih ja druge ili ne mogu kaze da nemam vise mesta Uglavnom sto se estetike tice desna dekla je izguljena a leva sasvim malo i ima malo ogedotine na donjoj korubi. A sve ostalo nema ni ogrebotinu. Mehanicki odlicna servisi uvek radjeni na vreme Mogu poslati nekom slike ili video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Maj 26, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da poodignemo malo oglas posto zena hoce neki skuter moze zamena i za neki skuter ne ispod 200cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas i sutra cena je 3400e posle se vraca na staru cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...