Jump to content

Moto Zajednica

Daj krug...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 978 postova
e zato kod mene vecicrnogorac ' date=' helga strasna moja drugarica i gasho kad god za shta god im treba da mi traze dobice motor od mene , a ostali hehehe to je vec druga neka prica necu da sam nekulturan[/quote']

E qrac ces vise da dobijes VFRa...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS
e zato kod mene vecicrnogorac ' date=' helga strasna moja drugarica i gasho kad god za shta god im treba da mi traze dobice motor od mene , a ostali hehehe to je vec druga neka prica necu da sam nekulturan[/quote']

E qrac ces vise da dobijes VFRa...

Sparco,pokopa se na brzinu! :D

• Svrati ponekad, 133 postova

Nikad ne reci nikad!

Motor samo onima koji su 150% sigurni, a to su malobrojni pravi drugari, e sad tu otpada 2/3 jer nemaju pojma o voznji motora, tako da se nece bas puno njih provozati na mom (motoru)!

Ipak, kako narod kaze bolje spreciti nego :nosila: , :bokser: i :axe: !!!

• Drug član, 1137 postova

e a kad vas familija gasi cio zivot i ne da vam da kupite motor, vi ga kupite dovede kuci matori ga vidi i kaze auh kakav je , kad dash krug shta onda?

haha

joj, cale uzeo da proba prvi dan kad sam uzeo motor, kaze da vidimo kako ide ta krsina, krene 50 m i padne u mestu pokusavajuci da se okrene polukruzno :)

izgreba ga srecom samo po stitniku za ruke, njemu nije bilo nista...

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Skoro mi je drugar koji nikad nije seo na motor trazio da ga naucim da vozi..prvi put sam ga iskulirao,mislio procice ga,ali nije.Obzirom da sam od istog coveka uzeo novog dzipa od 40000e i sa njim presao 5000km po grckoj,bilo mi je smesno da mu nedam motor,iako sam predpostavljao sta ce se dogoditi.Objasnio sam mu ukratko sta i kako i nekako je uspeo da krene prvom,ali vec pri pokusaju da presalta u drugu motor mu se gasi i posto je u brzini pobada se i pada..drugaru,sreca nije bilo nista,motoru izgreban retrovizor,migavci i isrivljena rucica menjaca.Nesto mislim da je bolje ovako nego da je naucio da isalta do 2 ili 3,pa da ga povuce da ga zavrne i..moglo bi biti svasta.Ovako njemu verovatno vise nece pasti napamet da seda na motor posto se dobro istraumirao(jbg da me opet pita,dao bih mu)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja