AreOut 8 Napisano Maj 5, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan e zato kod mene vecicrnogorac ' date=' helga strasna moja drugarica i gasho kad god za shta god im treba da mi traze dobice motor od mene , a ostali hehehe to je vec druga neka prica necu da sam nekulturan[/quote'] E qrac ces vise da dobijes VFRa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 5, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan e zato kod mene vecicrnogorac ' date=' helga strasna moja drugarica i gasho kad god za shta god im treba da mi traze dobice motor od mene , a ostali hehehe to je vec druga neka prica necu da sam nekulturan[/quote'] E qrac ces vise da dobijes VFRa... Sparco,pokopa se na brzinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 5, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma pfff kao i da ima neki motor Nego nema ga iz Sutomora da kaze kako mu je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Eh ja dao devojci da vozi moj motor.....ali pod mojom kontrolom. Sve bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne reci nikad! Motor samo onima koji su 150% sigurni, a to su malobrojni pravi drugari, e sad tu otpada 2/3 jer nemaju pojma o voznji motora, tako da se nece bas puno njih provozati na mom (motoru)! Ipak, kako narod kaze bolje spreciti nego :nosila: , :bokser: i :axe: !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e a kad vas familija gasi cio zivot i ne da vam da kupite motor, vi ga kupite dovede kuci matori ga vidi i kaze auh kakav je , kad dash krug shta onda? haha joj, cale uzeo da proba prvi dan kad sam uzeo motor, kaze da vidimo kako ide ta krsina, krene 50 m i padne u mestu pokusavajuci da se okrene polukruzno izgreba ga srecom samo po stitniku za ruke, njemu nije bilo nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Skoro mi je drugar koji nikad nije seo na motor trazio da ga naucim da vozi..prvi put sam ga iskulirao,mislio procice ga,ali nije.Obzirom da sam od istog coveka uzeo novog dzipa od 40000e i sa njim presao 5000km po grckoj,bilo mi je smesno da mu nedam motor,iako sam predpostavljao sta ce se dogoditi.Objasnio sam mu ukratko sta i kako i nekako je uspeo da krene prvom,ali vec pri pokusaju da presalta u drugu motor mu se gasi i posto je u brzini pobada se i pada..drugaru,sreca nije bilo nista,motoru izgreban retrovizor,migavci i isrivljena rucica menjaca.Nesto mislim da je bolje ovako nego da je naucio da isalta do 2 ili 3,pa da ga povuce da ga zavrne i..moglo bi biti svasta.Ovako njemu verovatno vise nece pasti napamet da seda na motor posto se dobro istraumirao(jbg da me opet pita,dao bih mu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...