sparco 149 Napisano Januar 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ko ja na stromu izveo ga iz salona kesirao sve super,oprema na meni zvek sjedam na bke i pitam majsotra dje su brzine, ovaj komiran ne vjeruj3e, pokaze mi ja dva dana po moru, pa do b,a sarajevo,zagreb, i tone malih puteshetvija za pla godine, i paf nesta strom al se ganja nehto drugo nadam se najbrzoe moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Januar 26, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja moj motor nikome ne dajem, chak ni najblizhim drugarima... kada sam ga kupio svi me pitali da im dam krug a pre toga niko nije vozio nijedan jachi motor ja sam im lepo objasnio da ne mogu i da mi ne trazhe vishe jer nema svrhe, necu im dati... posle mi vishe niko nije trazhio... nije meni frka za motor nego ne zhelim da neko padne sa mog motora i meni da bude krivo jer sam mu dao... i najmanji pad mozhe da bude opasan... prvi komshija je pao sa njegovog torija pri brzini od 15kmh i polomio ruku na dva mesta... niko koga ne poznajem mi nikad nije trazhio motor... jedini ko mozhe i bez pitanja da ga uzme je moj burazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 26, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Boki, daj krug, pliiizzz! ko ja na stromu izveo ga iz salona kesirao sve super' date='oprema na meni zvek sjedam na bke i pitam majsotra dje su brzine, ovaj komiran ne vjeruj3e, pokaze mi ja dva dana po moru, pa do b,a sarajevo,zagreb, i tone malih puteshetvija za pla godine, i paf nesta strom al se ganja nehto drugo nadam se najbrzoe moguce[/quote'] Kako to "Paf i nesta", jesu ti ga ukrali ili si ga prodao? I šta je tvoj raketoplan uopšte? :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan izadje gospodja na metar ispred mene i paf ja u nju strom na nebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 26, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan izadje gospodja na metar ispred mene i paf ja u nju strom na nebo Užas, šta to znaèi, totalna šteta na Stromu, jel da? Šta si posle uradio s njim, prodao bud zašto? Nadam se da si od "gRoZpoðe" uspeo da naplatiš štetu... Jbg, sad mi je žao Stroma, neka su mu široke gume nebeske... :cry: Ali bitno da si ti nama živ sokole, zdrav i oran za vožnju! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan izadje gospodja na metar ispred mene i paf ja u nju strom na nebo Užas' date=' šta to znaèi, totalna šteta na Stromu, jel da? Šta si posle uradio s njim, prodao bud zašto? Nadam se da si od "gRoZpoðe" uspeo da naplatiš štetu... Jbg, sad mi je žao Stroma, neka su mu široke gume nebeske... :cry: Ali bitno da si ti nama živ sokole, zdrav i oran za vožnju! :wink:[/quote'] Da,stvarno...jel imash neku fotku? Shta uradi sa Stromicem? Kako si ti proshao? Grozpodja bila s'kolima,nadam se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Januar 26, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako bre neshvatate... "izadje gospodja na metar ispred mene" (Setao se covek ulicim i izletela ispred njega mega riba, on se zapanjio, ljubav na prvi pogled) "i paf ja u nju" (Mlado i ludo, tako je to kad ne nosis kondom) "strom na nebo" (Kad zena kaze "Hocu novu kuhinju", "Trebaju mi nove cipele" onda to tako ide. Prodao motorce i sada vozi bebi kolica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Januar 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako bre neshvatate... "izadje gospodja na metar ispred mene" (Setao se covek ulicim i izletela ispred njega mega riba' date=' on se zapanjio, ljubav na prvi pogled) "i paf ja u nju" (Mlado i ludo, tako je to kad ne nosis kondom) "strom na nebo" (Kad zena kaze "Hocu novu kuhinju", "Trebaju mi nove cipele" onda to tako ide. Prodao motorce i sada vozi bebi kolica)[/quote'] :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 26, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako bre neshvatate... "izadje gospodja na metar ispred mene" (Setao se covek ulicim i izletela ispred njega mega riba' date=' on se zapanjio, ljubav na prvi pogled) "i paf ja u nju" (Mlado i ludo, tako je to kad ne nosis kondom) "strom na nebo" (Kad zena kaze "Hocu novu kuhinju", "Trebaju mi nove cipele" onda to tako ide. Prodao motorce i sada vozi bebi kolica)[/quote'] Hahaha Ti baš znaš da èitaš izmeðu redova!!!! Umreh od smeha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Januar 26, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ubi me posao, utice na psihu... :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 26, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ubi me posao' date=' utice na psihu... :idea:[/quote'] a i kosa ti opala... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahahahahahahaha vrh hehhahhehhehhahhaha extra skroz, eno ga ko naked stoji vozili ga zezali se ide na prodaju svakako , cak je i u rubrici oglasiako niste primijetili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta se meni desilo kad sam dao motor "jedan krug": Doterao ja novu Teneru sa carine, prvi dan, tek stavio tablice, pishkim firnajz, da imam rep-mahao bi. I odem ja do skolskog druga Pece koji je mehanicar a bogani i ozboljan motorciklista, da se pohvalim. Parkiram motor, malo divanimo, primam cestitke i hvalimo konja, kad eto ga Ugljesa, lik iz osnovne skole, iz kraja, dosao na Vespi PX-200. Vidi on motor, parkirao vespu, i trazi krug. Ja budala dam mu kljuceve, on seda na motor, u tom momentu njegova vespa loshe parkirana na uzbrdici pada sa stendera na asfalt i sulja se niz ulicu, a on se i ne osvrce, boli ga q..c, nego Teneru u prvu i vruuuuuuuuuuuummmmmmm !!! I nema ga 5 minuta, 10 minuta, 15 minuta, vraca se najzad sa polomljenom prednjom maskom, plastikom ispod sedisa, komplet oguljenom celom desnom stranom, stitnikom auspuha, pokrivljenom rucicom kocnice. Ukratko: covek se vozio 10 km pre nego sto je na jednoj nizbrdici ubacio u prvu i naglo pustio kvacilo, a motor se ugasio, cimnuo, i pali obojica. Fala bogu budale i Bog cuva pa mu nije bilo nista. Kaze: Platice stetu !!!! Pa sta ces da platis h...m li ti sto majki nenormalnih ??? Prvi dan da mi ogulish motor ko bananu ??? Od tada "Zlatno pravilo" - MOTOR SE NE DAJE NIKOM I NIKAD !!! :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sve opet zavisi, ja sam se jedan citav dan vozio na tudjem motoru ( http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3706 ). Jedina neprijatnost je bila kada me je policija zaustavila - uzeo sam motor, ali ne i dokumenta. Taj dan sam na tudjem motoru prevalio skoro 250 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 30, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ako neko hoèe jedan krug, ovde BMW salon daje krug, samo da bi nešto prodao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo' date=' ako neko hoèe jedan krug, ovde BMW salon daje krug, samo da bi nešto prodao...[/quote'] Pa naravno.... kad su u Slo ljudi civilizovani.... veæina bar. Misliš da bi ovde smeli da tako nešto naprave? Jedino da kao zalog uzmu prvoroðeno dete..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 31, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bili moj kum (visok 2 metra) i ja pre nekog vremena u BMW-Radulovicu u 29. Novembra. Kum hteo da sedne na F 650 u salonu, a kokoska koja tamo radi mu rekla "Mali ti je" !!! Kum dobio nervni slom, a o krugu i da ne pricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 31, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno mu je mali Bolje neka kum juri GS1200 ili Afriku Twin, a neka nama malcima ostavi F650, Dominatora, Transalpa i td... Ipak se žene razumeju u te stvari Kad smo veæ kod "daj krug-a", imam lepu prièu koje sam se upravo setio... Kupio ja pre 3 godine novu Yamahu XT125X, našli se sa Cope-om koji je u to vreme terao DR350. Svideo se njemu novi, mali crveni motorèiæ, seo na njega da vidi kako mu stoji, kljuè bio u bravi, kresnuo ga da èuje kako radi mašina, ubacio u prvu da vidi kako menjaè radi i èovek otišao da vidi kako motor ide... Naravno, ja stojim tu pored njega, gledam šta radi i ne verujem. Sve govorim sebi: "Ma samo da sedne. Ma samo da ga upali. Ma samo da ubaci u prvu..." I ode Cope, vraæa se posle nekoliko minuta, saopšti mi da motor super koèi, a ja izvuèem pouku... Par godina kasnije, uvezem ja VFR-a iz Švice, doðe Cope, sedne na motor da vidi kako mu stoji, krene da ga upali da èuje kako radi mašina, kad ono PRC! Pita Cope: "E, a gde je kljuè???" Video sam ga kako dolazi, izvukao kljuè iz brave na vreme i mirno posmatrao njegovu nevericu iz povoljnog ugla (Sorry Cope!) Bilo je posle par puta "Daj krug!" ali MlaDeR tvrda srca bi :heart: ... Imam i jednu super prièu o TDM-u i Iriškom vencu, ali prièu o tome prepuštam odgovornoj personi, ako bude htela da je podeli sa nama u ovoj temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nikome ne dam motor niti trazim od drugoga krug. to je najveca glupost koju jedan motorista moze da ucini sebi. Necu posle da placem dva meseca dok ga ne sredim cekajuci delove (to ubija psihicki) i necu da mislim kad neko ode "na 2 minuta", pa ga nema sat vremena da li je ziv, da li je sjebo motor, kolika je steta itd, itd....VISE NE DAM MAKINU!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze stara izreka da se mac, zena i konj ne daju nikome; apropo danasnjeg vremena: pistolj, zena i motor se ne daju nikome... Osim nekih olovnih delova ovog prvog, to moze :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ne dajem motor nikome sem za one za koje sam siguran da jaako dugo voze i da su normalni (bez da iza prvog coska probaju kako se vinklira). Dao sam ga jedan krug i decku koji nema iskustva, ali je zreo kao licnost i svestan je snage i tezine istog. Naravno nije bilo problema. Znam koliko sam ga cekao i mucio se za njega i ne dam da ga neki napaljeni razbije i kaze: "Je..ga, takva tura!" [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 967 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bili moj kum (visok 2 metra) i ja pre nekog vremena u BMW-Radulovicu u 29. Novembra. Kum hteo da sedne na F 650 u salonu' date=' a kokoska koja tamo radi mu rekla "Mali ti je" !!! Kum dobio nervni slom, a o krugu i da ne pricamo. [/quote'] Jel mu stvarno mali? :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno.... kad su u Slo ljudi civilizovani.... veæina bar. Misliš da bi ovde smeli da tako nešto naprave? Jedino da kao zalog uzmu prvoroðeno dete..... Pa kada su vec "zastupnici" (ne odnosi se samo na bmw nego i na ostale), neka se otvor pa uplate kasko osiguranje koje pokriva eventualnu stetu! U ovoj drzavi/sistemu i moja baba moze da bude "zastupnik"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada su vec "zastupnici" (ne odnosi se samo na bmw nego i na ostale)' date=' neka se otvor pa uplate kasko osiguranje koje pokriva eventualnu stetu![/quote'] Pravo zboriš... Mada bi ih sigurno "voleli" ovi iz osiguranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Napraviš lepo neki mali obruè i staviš ga ispod sedišta, pa kad ti neko zatraži krug, ti lepo izvadiš "KRUG" ispod sedišta i kažeš NA, EVO TI KRUG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...