N.F.S. 22539 Napisano Mart 3, 2021 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh po nekim kutijama pomenuti projektor, kada sam 2007 godine skrsio svoju voljenu CBR, dok sam oklope trazio ovo sam kao osnovno svetlo vozio Parola snadji se! Veliki i masivan, fali zica koja sijalicu drzi (ne secam se koja sijalica ide), ima srafove... Kome treba za neki karabudz. Pinjon km sata, onaj koji na prednji tocak ide, za Hondu SC21, ispravan... Verovatno pase i za druge motora, ko zeli neka istrazi. @drtommy, nadjoh relej pumpe niskog pritiska, treba li ti jos za tvoju masinu? Nije koriscen, samo je stajao duuuugo (donesem ti do Raklja ako os ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Mart 3, 2021 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga na mojoj Hondi, zlo i naopako 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Mart 3, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti stoji da bi skupljala prašinu, onda može Za sada sve radi savršeno na motoru, al nikad se nezna, pu pu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Mart 3, 2021 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj je, izdvojicu ga da se ne zagubi ponovo Vidimo se sa lepim vremenom 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22539 Napisano Mart 8, 2021 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Relej ceka drtommy-ja, resto kanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...