sale-kum 351 Napisano Mart 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem manji top case, po mojoj proceni oko 35 litara. Kofer sam dobio uz skuter i prodajem ga jer mi je potreban znatno veći top case. Kofer nije kinez, solidan je, dosta čvrst i u dobrom stanju. Nisam siguran koje je marke, kačenje podseća na Givi monolock, ali nije isto. Za razliku od monolocka, ovde je dozvoljeno opterećenje 4kg umesto 3kg.U svakom slučaju, uz kofer ide i ploča. Mane: nema oznake na vrhu kofera, na ploči nedostaje jedna gumena podloška i imam samo jedan ključ. Sve se to može videti na slikama. U kofer bez problema staje flip up kaciga što je takodje na slici. Cena, neka bude 20E. Kontakt ovde ili telefon/viber 063 363940 Sale. Promenio Mart 2, 2021 član sale-kum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10105 Napisano Mart 2, 2021 Ne silazi, 2332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Lep kofer, i odlicna cena ! Ne treba mi, imam dva, samo da pohvalim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 2, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je kaparisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je prodat. Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...