qwerty12345 64 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Treba da kupujem gume, pa sam došao u problem. Ne znam kako se označavaju unutrašnje gume. Obe gume su mi tube type sa unutrašnjom. Prednja je 110/90/16 a zadnja je 130/90/15. Kako treba da su označene unutrašnje gume za ove spoljašnje gume? Inaće imam Sprint Challenger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 297 Napisano Februar 28, 2021 (promenjeno) U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Unutrašnje imaju na sebi oznake sa dimenzijama. Pravilo za bicikl - ukoliko nema odgovarajuće, bolje da je broj manja, nego veća, ako ne važi isto za motore neko će me ispraviti. Evo ti jedan link sa dimenzijama - https://ridewrightwheels.com/pages/motorcycle-tire-wheel-fitment-chart Promenio Februar 28, 2021 član Ognjen_Nbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1102 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1096 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2021 at 7:48 PM, qwerty12345 said: Pozdrav. Treba da kupujem gume, pa sam došao u problem. Ne znam kako se označavaju unutrašnje gume. Obe gume su mi tube type sa unutrašnjom. Prednja je 110/90/16 a zadnja je 130/90/15. Kako treba da su označene unutrašnje gume za ove spoljašnje gume? Inaće imam Sprint Challenger. Zar Sprint Challenger nema tubeless gume. Koliko me secanje sluzi ima aluminijumske felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me zbunio. Ima alu felne. Verujem da ima tube type gume ali nikad ih nisam menjao. Proveriću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 297 Napisano Mart 1, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam pomislio, moj je imao tubeless i alu Felne, ali rek’o davno je bilo, možda se nešto menjalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Ognjen_Nbg je napisao: Isto sam pomislio, moj je imao tubeless i alu Felne, ali rek’o davno je bilo, možda se nešto menjalo Jel to misliš na Challengera? Znači da on u stvari ima tubeles gume. Još bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 297 Napisano Mart 1, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa @Živković, čini mi se da je on preporučivao neke Michelin gume za ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se Živkovića sa teme o Challengeru. Preporučivao je City Grip. Problem je što su mi te gume skupe. Na Baki doo sajtu imaju za 10000 din obe gume od Mitasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano April 14, 2021 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Na ventilu unutrasnje gume su obla platna i dve matice. Kako to ide, jedna matica unutra i jedna spolja ili obe matice spolja? Nekako mi je logicno da obe matice idu spolja a da platna posto je vec obla naleze na felnu sa unutrasnje strane, ali kad sam sad skinuo gumu jedna matica je bila unutra jedna spolja. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...