nesic1 266 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Honda hornet 600, suzuki bandit 600Z4 (kao 6ooN samo u plavo-beloj limited varijanti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Želja je nadam se ostvariva, mogućnost je ovo što trenutno vozim, a nikada ne bih voleo da vozim trike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan R1 '08...reci su suvisne samo to... dok su mogucnosti zajebana stvar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1940 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ducati i MV Augusta. Ne bih vozio kineze . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Honda hornet 600, suzuki bandit 600Z4 (kao 6ooN samo u plavo-beloj limited varijanti) Ih sto volim kad neko razmislja slicno kao ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan moja velika zelja je da za 18 rodjus kupim (uz doplatu matoraca) kawu klx 450,a posle ktm 450 sxf (inace postao sam veliki zaljubljenik u cross i enduro motore)! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 19, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan moja velika zelja je da za 18 rodjus kupim (uz doplatu matoraca) kawu klx 450,a posle ktm 450 sxf (inace postao sam veliki zaljubljenik u cross i enduro motore)! Ja ti to od sveg srca zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan E bas necu da ti kazem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D A sada ozbiljno Mislim da imam motore bas po mom meraku. Kawasaki za duza putovanja(izdrzljiv, brz taman koliko treba, malo trosi, registracija podnosljiva, vodeno hladjenje, pogon-kajs, lep...) Chituma 150 mnogo dobar motor za lokal, a i za duza putovanja kada covek ide negde sam, a ne zuri; Tomos APN-6 (moj verni drugar od 01.02.1982) zakon za kratke relacije oko vikendice, po okolnim selima, prodavnicama (podnosljivo do 30-40 km u jednom smeru). Nije da mi se ne svidjaju i drugi motori (pre svega estetski), ali da bi neko bio moj treba da zadovolji mnogo, mnogo kriterijuma Ako uocim takav motor-BICE MOJ, za mene to nije komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 19, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sve bih vozio,nisam nesto izbirljiv. VFR 800 V-tec,Varadero 1000,TDM 900,BMW R1200 RT,itd:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Transalp, KLR, BT, MT-01.... их.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan samo kawa....recimo ovakva , poalko da se penjem...nista mi vise ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ktm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan riderlady80 hvala:) stevo kralju :)lol ja bi prvo ovak ktm (ima kameru XD) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan E Stevo ovo je bre pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ускладиш жеље са могућностима и то је то - будеш срећан! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ускладиш жеље са могућностима и то је то - будеш срећан! KAKO ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan pa, na dva nacina: 1. uskladis mogucnosti sa zeljama (zaradis / steknes / stvoris vise para, pa ostvaris sve zelje!) 2. uskladis zelje sa mogucnostima ("potkreses" zelje na nivo trenutnih mogucnosti, i opet ostvaris zelje!) ;D malo sale, ali to mu do dodje to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Zelje, ah, zelje pa zivot bi bio dosadan da ih nema! Moje zelje mozda, bas i nisu skromne, ali, redom... ;D preseljenje i izgradnja novih garaza, sa auto-moto namenom iskljucivo! a u njima: 1. Honda GoldWing gl1800 (ili BMW k1200lt) 2. Kawasaki gtr1400 (ili BMW r1200rt) 3. Yamaha xt660z tenere (ili KTM 690 enduro R) 4. Husky sm450r (ili Honda fmx650) itd, itd... Ne bih voleo kineze & co, skutere, cudne chopere i custome,... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Zelja mi je Afrika Twin i Honda GoldWing gl188, a mogucnosti...a jel se racuna bicikla kao bajk ;D a ne bih vozila R-ove nije to za mene poginula bih vrlo brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Eh zelje... pa recimo neki gsxr ;D ;D ;D... Al zato mogucnosti............. pa necemo bas sad o tome... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zelja mi da imam ovakvog opela..... a mogucnost,,ko zna mozda mi zapadne jedna hondica martinn,,,,,,ali je u jadnom stanju skupa,,,al ko zna,,,,,, al kad bi se docepao opela...vise ga nikad nebi prodao,,,,,i njega bi i vozio do kraja zivota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi ispuno zelju za ovu godinu sa svojom RS 125. A zelja je ova kombinacija: Mv Agusta F4 1000 Veltro+ i djevojce da drzi kisobran na startu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malice 3 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan vozila bih jednu lepu yamaha virago 250 ali za sad su to samo snovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...