Jump to content

Moto Zajednica

NA PRODAJU HONDA CBR 600 RR 2003 GODISTE TWO BROTHERS CARBON!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

prodajem moju crnu udovicu sa two brothers carbon usa racing exaust komplet sistemom koji sam platio 1300 dolara,novim gumama napred avon nazad metzeler,uradjenim svim servisima,ulja,filtera vazduha,ulja i benzina,i novim svecicama ngk iridium!!!servisi su uradjeni pre 2500 km!!!motor ima zeleni karton bio sa njim do grcke,110 posto je regularan,crne je boje registrovan je do 4 meseca 2009 godine bg tablice,u perfektnom stanju bez ogrebotina.motor je uvezen iz amerike  u 3 mesecu 2008 godine i presao je 16 700 km!!!!cena je 6000 eura  i ako neko stvarno zeli dobru masinu za svoje pare voleo bih da dodje i da je pogleda i proba!!!pozdrav bane beograd moj mobilni je 064 4 430 430!!!!

post-3526-12879005011459_thumb.jpg

post-3526-12879005012003_thumb.jpg

post-3526-12879005013377_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Ne znam da li bi menjao sportake ili bi ostao na njima u ponudi je honda africa twin 1993.god.

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Nema na cemu sto je dobro dobro je.Samo da skupim novac kako smo pricali ili ako prodam africu eto mene tamo.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Bio sam danas do Baneta po neke testove i video sam mašinu. Motor je bombona... Aždaja drugim recima. Skroz je dobar i ja bih ga uzeo na keca da imam keš! Ako niste provalili, cena nove CBR600RR je 10000 eura a ovaj motor je jedva godinu dana star(i lepši 100 puta od novog modela) a cena mu je skoro duplo niža. Na to ima i Two Brothers izduv... ali ne top nego CEO izduvni sistem.

Bane ako dozvoljavaš postaviću par onih slika od danas(samo motor) čisto da se vidi motor i iz drugih uglova.

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ova tema ni na sta ne lici, gore je nego na Bubanj Potoku Nedeljom.

Bane je okacio slike motora, stavio cenu i broj telefona na koji ga mozete zvati da biste se dogovorili oko motora. Svaka dalja diskusija je gotova.

Temu zakljucavam zato sto nije fer prema drugim oglasima forumasa da se jedna te ista tema konstantno odrzava vestackim putem.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja