Ivanrsvb 347 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor ima 126k predjenih sve na njemu radi ne dimi od zamene do zamene potrosi oko pola litre ulja ima stvari koje mora da se urade ali nista hitno i skupo i to je to uz normalnu voznju i odzavanje moze to jos kolko oces ko god me je pozvao isto sam rekao i stojim iza toga i stvarno mi je bila namera da ga nadje neko kome treba najpre ovde na forumu nego kupi neki klinac napaljenik i pokida ali tema ide malo"ukrivo"tako da cu je najverivatnije zakljucati motor je na oglasima gde mu je i mesto....dakle vise se ne prodaje na bjb forumuPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 2, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan 830e na oglasima Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 2, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neisrpavan mi manometar za kompresiju kad nabavim drugi merim i nju Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano April 2, 2021 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Osnovno godišnje održavanje motora, registracija, ulje, filteri, eventualno gume, izmedju 300 i 500 eur. Pa ja ne bih išao niže sa cenom, za taj GPZ da je ne znam šta. Da ga ponudiš na poklon, neko bi tražio i registraciju da mu platiš. Ne bih ga dao jeftinije, pa makar ga nakačio na krov garaže, kao ukras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 2, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osnovno godišnje održavanje motora, registracija, ulje, filteri, eventualno gume, izmedju 300 i 500 eur. Pa ja ne bih išao niže sa cenom, za taj GPZ da je ne znam šta. Da ga ponudiš na poklon, neko bi tražio i registraciju da mu platiš. Ne bih ga dao jeftinije, pa makar ga nakačio na krov garaže, kao ukras. I necu a znas kako sam ga tretiro Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 21, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan 770ePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 1, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari frka mi je malo bio sam zakljuco temu pa je otkljuco ne vredi ni za male pare misle ljudi da je raspad a na oglasima sve neki cudaci 850e za clanove foruma manje uz negu moze jos da sluzi prilicno ima stvari koje treba proveriti nesto i uraditi ali bez vecih ulaganja istekla reg prenos obavezanPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 8, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu kilometrazu po logici i info prethodnih vlasnika ja ne znamPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 8, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor ima 126k predjenih sve na njemu radi ne dimi od zamene do zamene potrosi oko pola litre ulja ima stvari koje mora da se urade ali nista hitno i skupo i to je to uz normalnu voznju i odzavanje moze to jos kolko oces ko god me je pozvao isto sam rekao i stojim iza toga i stvarno mi je bila namera da ga nadje neko kome treba najpre ovde na forumu nego kupi neki klinac napaljenik i pokida ali tema ide malo"ukrivo"tako da cu je najverivatnije zakljucati motor je na oglasima gde mu je i mesto....dakle vise se ne prodaje na bjb forumuPoslato sa LLD-L31 pomoću TapatokaIma tu kilometrazu po logici i info prethodnih vlasnika ja ne znamPoslato sa LLD-L31 pomoću TapatokaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 15, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre forumasi idite u persun:-) svi prodaju samo ja ne mogu a vrvtn GPZ bolji od vecine dresinjara sto se prodaju cena 750 istekla reg odjavio sam ga mora da se prenese pali,radi ide sve je original osim sirena i izduva za ozbiljnog forumasa jos malo moze se spusti i stvarno ok motor za te parePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 25.2.2021. at 17:43, Biker-Boy je napisao: Ja ni ne znam sta vam je taj Tapatalk, ne koristim to, i nemam nikakav problem sa postavljanjem slika na forum, imam neki obican Huawei android telefon Ostavi nešto i za sutra. Trošiš svoj prostor na serveru, ja sam popušio,ostali vodite računa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta ovde postoji predvidjen prostor za fotografije?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jun 16, 2021 (promenjeno) Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, ogranicenje. Posle moras upload negde. Promenio Jun 16, 2021 član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako god i ovo sam traljavo objavio sa losim kvalitetom slika a i dzaba reko bih...Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Jun 16, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano, vozaj se dok ne iskrsne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne,istekla je reg i odjavio sam ga uzeo u medjuvremenu i drugi motor i taj drugi dosta toga sredio nije mi hica,sad tek nije i mogu ga cenim bezobrazno puno ... Ali sve mislim bzvz stoji a sezona u jeku neko da ga uzme prevede ispregleda sta treba odradi a msm da ne treba nista puno i da se vozi Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bezobrazno puno je svakako bezobraznoPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jul 17, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto jako slabo interesovanje za 500tke moj gpz jos nije prodat 650e nova cenaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...