Arakis 5957 Napisano Septembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a ti joj stavi posle soli na rep.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Septembar 19, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi opremu što nosi, sviđa mi se kapica ispod kacige, da izgleda kao da je enduro kaciga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... al me ovi zajebali sto mi poklonili XT :) Hocu XL mada konfencijski nosim XXXL ;D ;D ;D Shalu na stranu, odlican tekst! Ide na naslovnu! P.S. SpaVe, mogli bi da se nadjemo jednom pa da napravimo uporedni test XL-XT, tu su u klasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... al me ovi zajebali sto mi poklonili XT :) Hocu XL mada konfencijski nosim XXXL ;D ;D ;D Shalu na stranu, odlican tekst! Ide na naslovnu! P.S. SpaVe, mogli bi da se nadjemo jednom pa da napravimo uporedni test XL-XT, tu su u klasi... Нема проблема! Мада резултате углавном знам. Кум вози Јамаху. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... al me ovi zajebali sto mi poklonili XT :) Hocu XL mada konfencijski nosim XXXL ;D ;D ;D Shalu na stranu, odlican tekst! Ide na naslovnu! P.S. SpaVe, mogli bi da se nadjemo jednom pa da napravimo uporedni test XL-XT, tu su u klasi... Нема проблема! Мада резултате углавном знам. Кум вози Јамаху. A jel mogu ja sa CR-om na test? Obucite najlon čarape ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast brate po motoru! odican text! ovo za okupljanje bi mogli. ja sam za, video sam se jednom sa VukomHM... postavicu ja slike moje XL600R, sad kad sam je picnuo. ma bolja je sad nego kad je izasla iz fabrike. prezadovoljan sam motorom, takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... al me ovi zajebali sto mi poklonili XT :) Hocu XL mada konfencijski nosim XXXL ;D ;D ;D Shalu na stranu, odlican tekst! Ide na naslovnu! P.S. SpaVe, mogli bi da se nadjemo jednom pa da napravimo uporedni test XL-XT, tu su u klasi... Нема проблема! Мада резултате углавном знам. Кум вози Јамаху. A jel mogu ja sa CR-om na test? Obucite najlon čarape ;D ;D ;D Ja ću one u boji kože! I to grilonke sa protektorima, vidiš kako je za'ladilo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad! U mom diplomskom je bas ova slika Cyril Neveu i ona pocetna sa sloganom za Dakar reli. Tema mog rada je "Reli Pariz-Dakar kao oblik sportskog turizma". Nego sstrujo daj meni tog XT-a a ti trazi drugi poklon. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad! U mom diplomskom je bas ova slika Cyril Neveu i ona pocetna sa sloganom za Dakar reli. Tema mog rada je "Reli Pariz-Dakar kao oblik sportskog turizma". Одмах си ми дала до знања да си особа која зна шта су праве вредности! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :o Je*o te, tek sad vidjeh temu :o EXTRA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A covek kad te vidi, reko bi da ne znas ni da se potpises ;D ;D ;D ;D Znaci na nju si navatao nju, mislim onu malu sto si je vozikao kada smo se videli prosli put. A ja se pitao kako ti takav, a ona onakva ;D Vade te one nalepnice "Zivotinjsko Carstvo" Svaka pada na to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Vade te one nalepnice "Zivotinjsko Carstvo" Svaka pada na to ;D Подсете их да постоји нешто слађе и од меда! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ovo cudo iz prvog posta vidio u Budvi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ovo cudo iz prvog posta vidio u Budvi ;D Тако је! Није ти се привиђало. Драго ми је да сам успео да ти покажем да чуда постоје! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Septembar 24, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti nije juče bio motor parkiran kod starog Merkatora? Preko puta je bio BMW Fnešto...nisam BMW detaljno pogledao (bio sam u kolima) pa ne znam da li je 650 ili 1200... I dalje sam za to da se skupimo jedan dan recimo kod Arene, može i u nedelju oko 11-12h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Spave, čoveče, vidiš da se ljudi hvale time da su videli tvoju spravu! Reci im kako sam je ja jednom prilikom dodirnuo! Nek svi znaju! ;D najzli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Spave, daj jos slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Spave, čoveče, vidiš da se ljudi hvale time da su videli tvoju spravu! Reci im kako sam je ja jednom prilikom dodirnuo! Nek svi znaju! ;D najzli Пази, теби сам дозволио да пипнеш ИксЕлКу, али сам тада био специфичнмо добро расположен! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Spave, čoveče, vidiš da se ljudi hvale time da su videli tvoju spravu! Reci im kako sam je ja jednom prilikom dodirnuo! Nek svi znaju! ;D najzli Пази, теби сам дозволио да пипнеш ИксЕлКу, али сам тада био специфичнмо добро расположен! Телећа глава у шкембету је чудо! Кад те само онако погледа са столаааа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Spave, čoveče, vidiš da se ljudi hvale time da su videli tvoju spravu! Reci im kako sam je ja jednom prilikom dodirnuo! Nek svi znaju! ;D najzli ahahahah ;D ;D ;D ;D spave svaka čast za tekst! nego malo pre videh da je cope nabavio cr250, jao majko mila... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 24, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Spave, čoveče, vidiš da se ljudi hvale time da su videli tvoju spravu! Reci im kako sam je ja jednom prilikom dodirnuo! Nek svi znaju! ;D najzli ahahahah ;D ;D ;D ;D spave svaka čast za tekst! nego malo pre videh da je cope nabavio cr250, jao majko mila... :D da, da, majko mila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 24, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ево поздрава од мене и Окрада (и два иксела ) са Страживице прошле године... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 29, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Људи, средио сам семеринге вила, јел окупљамо искелке - биће лепо време ових дана... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 31, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu u ponedeljak, imam neke obaveze za vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko dati odgovor,gde je razlika u tezini od 20 kg izmedju xl 600 r i xl 600 lm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...