Darko 012 1025 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobra oprema mnogo znaci, ja to ne mogu nekima da objasnim koji nemaju veze sa motorima a cak i nekima koji imaju. Njima jednostavno nije jasno kako ja ne osecam hladno na motoru na +4 stepena, na kraju ide zakljucak pll pa dobro mlad si ti pa ne osecas, ce da vidis kad ostaris malo Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 16, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Srcem! To je jedini odgovor na pitanje iz naslova teme 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Februar 17, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Po moj je dosao kupac 21. januara. Dok se topio sneg ujutru on je decko seo i odvezao se kuci,oko 150 km... Sto kaze Dexter, srcem! Jedini i pravi odgovor. Promenio Februar 17, 2021 član lestra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Februar 17, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj kupio prošli decembar. Bilo -5 u podne taj dan + neka maglica. Vozio sam ga do kuće 1km, a smrzo se živ. Ali da je trebalo...vozio bih i 100km. Srcem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Februar 17, 2021 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne kisa pada,dosli kupci pod streju probaju skuter 50ccm ,i kupuju.kad su tisli stade kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 17, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove god na Badnji dan isao po motor.Nije bilo mnogo hladno oko 5-6 stepeni.Vozio oko15km pocela i kisa ....ali kao sto napisase u prethodnim postovima ....srcem...zelja pobedjuje sve ... Promenio Februar 17, 2021 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja moj predhodni motor kada sam kupio vozio na maloj temperaturi nekih 100 kilometra, od toga nekih 60 po kisi. Ja nit sam osetio hladno, nit kisu, pobogu pa kupio sam motor. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1928 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan isao po apriliju pre malo jace od godinu dana, lep suncan dan, ali temperatura koji stepen iznad nule...motor bio isto u NS, vazdusnom linijom kilometar od moje garaze....ja magarac od uzbudjenja zaboravio rukavice....plan je bio sesti i sa novog naselja direkt najblizim putem do bulevara oslobodjenja....no ne moram vam pricati da sam do garaze dosao preko limana, miseluka, pezosa, centra.... smrzao sam se ko ona stvar, ali osmeh nisam skidao :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 18, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto kupio prosli motor u sred decembra. Zaputio se iz Leskovca u Novj Sad po debelom minusu. Motor tek uvezen, neregistrovan, bez tablica, samo sa uvoznom dokumentacijom. Tog dana sam tako presao 30 km po Novom Sadu, a plan je bio da ga najkracim i najbezbednijim putem dovezem do prijatelja u Klisi. Doduse bilo je sunca, ali temp u minusu.Imao sam više srece no pameti.Mada, verovatno bi i sad isto tako postupio..Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Februar 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio mog 2-3 januara prosle god. Zapucao iz Nisa u Bor, video da nije neko stanje, sabrao koliko ce kostati pritezanje, decko bio fer, rekao da je menjao bregastu i ventile, sta je gde i kako sredjivao, napravio voznju 150m u jednom pravcu, 150m u drugom, osetio da ne valja kvacilo, pogodio se za cenu, prekrstio se i dao mu pare. Zavrsili prenos, ostao skuter kod njega jos 10-15 dana, i organizovao prevoz. Kupio sve plastike koje su falile, sve zabice koje su nedostajale, prefarbao, zamenio kvacilo i eto... Kotrlja se Promenio Februar 18, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8013 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Juče dao kaparu za motor... Doduše, jeste iz Novog Sada ali nije registrovan pa ga nisam isprobao u vožnji. Izgurao ga prodavac iz garaže, stavio akumulator, upalio na prvu čvrgu i radio desetak minuta dok se nije ugrejao na radnu temperaturu. Za to vreme, ja sam razgledao spoljašnje stanje, ljuljao i gurao, procenjivao prodavca i dokumentaciju i - izvadio kaparu. Utisak o čoveku mi je jednako važan kao i o motoru. Tako sam kupio Suzuki u Lazarevcu, od našeg kolege i člana Tumbeta i nisam se, ni trenutka, pokajao što smo se maltene preko telefona sve dogovorili a da još nisam video motor uživo. Jbg. skoro 30 godina radim sa ljudima pa je i to neki "kapital". Osim toga, držim se i onoga "čini dobro i dobru se nadaj", i za sada funkcioniše. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1861 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS Koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8013 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Onaj što se i tebi sviđa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Februar 19, 2021 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan DraganNS: Kakvi su oni kod Petrovaradina n PA?Na fotkama lepi,ali vredi li to sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, cezarpa je napisao: DraganNS: Kakvi su oni kod Petrovaradina n PA?Na fotkama lepi,ali vredi li to sta? Bio sam ja kod tog momka kad je kum sebi kupovao skuter, cisto da vidimo sta ima. Kroz pricu sa tim momkom sto uvozi, njemu dotetaju u Italiji na tockovima, on ga doteta ovde, ne radi nikakve servise, nista ne kontorlise, tako ih prodaje. Kaze da je ranije servisirao motore pre prodaje, ali ljudi kad dodju da kupe ne veruju da je servisirano nista, pa palamude, i onda je odustao od toga. Dopalo mi se sto nista ne namece, stanje je takvo kakvo je (u principu dobro izgledaju motori), imaju oziljke od gradske voznje, sto je i normalno. Generalno dobro izgledaju motori, i vlasnik mi skroz korektno deluje u prici sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8013 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, cezarpa je napisao: DraganNS: Kakvi su oni kod Petrovaradina n PA?Na fotkama lepi,ali vredi li to sta? Ne znam na šta (koga) tačno misliš. Ako su neki trgovci, ne poznajem takve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Februar 20, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na PA imaju desetak motora,uvoz Italija,na ime kupca.Kazu lokacija Petrovaradin.Konkretno Beverlye prihvatljivih cena,imaju i neke Honde SW.Dali je neko uzivo gledao te skutere?Kako rade,opste stanje? Aprilia Scarabeo 400 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Scarabeo 400, 2007. godište, Scooter, vozilo prešlo 24151 km, Novi Sad. Cena 1.700 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Februar 20, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio sam ti par postova iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8013 Napisano Februar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Eto, informacija iz prve ruke od @kvaicnenad... Pogledao sam oglas, baš su navukli dosta skutera, dobro izgledaju, ne pratim tržište skutera ali mi cene deluju ok. Malo samo ta kilometraža: npr. jedan je 2005. godište a samo 8 hiljada prešao. Mada, treba otići i videti, probati pa onda suditi. I ja sam svojevremeno, da ne grešim dušu, kupio Malaguti Medison 3 iz uvoza preko nekog Damira iz SU, na osnovu slika sa PA. Probao sam ga (i video uživo) tek kada ga je dovezao na prikolici u NS. Nije bilo baš sve kako je prodavac rekao (odmah sam video da mora da se menja ležaj upravljača) ali me to nije odvratilo od kupovine. Promenio Februar 20, 2021 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaDok sam za suprugu gledao skuter, njega smo najvise pratili, bio je najveci izbor na jednom mestu po ok cenama. Odustali smo od skutera jer je supruga izrazila zelju da oce nesto na menjac nece skuter, tako da nismo isli da gledamo. Ako ti nesto znaci, dva puta sam se cuo snjima, po prici su delovali korektni, strpljivi, saslusaju, daju savet, objasne.... i to neki dobar pocetak Posle komentara @kvaicnenad i mog iskusva preko telefona mozda bi se i usudio da pazarim bez majstora ili na slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 20, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim ovoliku gomilu skutera fino ocuvanih i meni dodje da kupim jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Februar 21, 2021 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa Brat je kupio od njih pre neki dan skuter. Kaze da su korektni jako,cak su mu i doterali na prikolici u Bg. Stvar dogovora. Ceka se registracija pa da ode na pregled kod Dareta. Tek tad mogu da ti potvrdim kakvi su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...