gixxer 386 Napisano Februar 13, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima pa da izmeri?Zamisao je da je koristim kao box za odlaganje spanera na prikolici za prevoz automobila.Da je fixsiram na prikolicu i pod katanac,da ne moram da drzim spanere u gepeku.I odprilike za koliko se moze nabaviti sa nekog vojnog otpada ,eventualno neko ima da proda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ih i mogu samo po secanju da ti kazem dimenzije. Velicina je otprilike kao limeni kanister za gorivo, mozda trunku veci. Cena polovnih je oko 20-30evra kad imaju da se nadju. Moze unutra da stane 5-6 velikih spanera sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo. Čisto zbog dimenzija. Ups. Izgleda da sam omašio artikal. Izvinjavamo se. Metalna kutija za municiju u redeniku kalibra 12,7mm iz rashoda JNA dimenzije 15 cm x 18 cm x 29cm. U mmoc-u je 1.800 din. Promenio Februar 14, 2021 član feniks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Svrati cesto, 3536 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mislio na ovu, evo dimenzija. Samo to nije bas jeftino i trakama ne treba izolacija. Promenio Februar 14, 2021 član Fredi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 14, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je mislio na ovu : Kutija vojna MANjERKA JNA - Army Shop M.M.O.C. WWW.MMOC.RS Vojna metalna kutija JNA čuvena MANjERKA dimenzije V- 45cm, Š- 17cm, D- 32cm, unutar velike kutije-MANjERKE ima još jedna aluminijumska kutija-manjerka. Idealno za... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14543 Napisano Februar 14, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, feniks je napisao: 1.800 din. Promenio pre 4 sati član feniks U ovakvoj drzim alat u autu, na Iloku "parkirajte se sa strane" i guslanje 45 min ... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Februar 14, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima na informacijama i volji da pomognete,mislim da sam dobio odgovor na svoje pitanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...