Sharky - Alex 6154 Napisano Jul 16, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan ta potvrda vazi samo kod nas u zemlji, van nasih granica si zvanicno ne registrovan bez saobracajne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jul 16, 2023 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U CG moze, isao sam dva puta sa dva razlcita motora, preko Jabuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 17, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Tenički pregled MAUS CENTAR, N.Bgd kod uključenja na Miloš Veliki Bandit 1200, 2002. sve ukupno 26.500 rsd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8436 Napisano Jul 17, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 7. 2023. at 16:13, sasa ns 1 je napisao: Da li može da se ide u inostranstvom sa potvrdom koja se dobila do izrade saobraćajne i i ma li tu razlike od ulaska u razne zemlje. Interesuju me zemlje okruženja Po zakonu, ne možeš nigde sa tim. E sad, naravno, gomila ljudi će se javiti sa pričom da im niko ništa nije tražio, i to je tačno, ali si realno u riziku. Na granici, Bosanci i Crnogorci redovno traže saobraćajne, Hrvati nikad. Na ostale granice nisam išao 10+ godina, pa ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3393 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, DonToni je napisao: Tenički pregled MAUS CENTAR, N.Bgd kod uključenja na Miloš Veliki Bandit 1200, 2002. sve ukupno 26.500 rsd Mene su dakle odrali za Diverziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Jul 17, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Atorn je napisao: Mene su dakle odrali za Diverziju. Zavisi od premijskog na polisi, razlika je po 4-5000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Jul 17, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: Na granici, Bosanci i Crnogorci redovno traže saobraćajne, Hrvati nikad Meni uvek, skeniraju pasos/e i ukucaju reg. oznaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8436 Napisano Jul 17, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, bdada je napisao: Meni uvek, skeniraju pasos/e i ukucaju reg. oznaku. Zezaš??? Ja poslednjih godinu-dve najmanje po jednom mesečno odem u Bosnu i Hrvatsku, u CG jednom do tri puta godišnje. Bosanci često traže, Crnogorci kako kad, a Hrvati mi ama baš nikad nisu tražili. I da, naši mi na izlazu na Pavlovića mostu povremeno traže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Jul 17, 2023 (promenjeno) moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: Zezaš??? Zapravo uvek spremim, a kada nisam dao pitali reg. oznaku i kucali (kako autom tako i motorm). Sta cu, streber. Promenio Jul 17, 2023 član bdada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Jul 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 6. 2023. at 11:36, MarkoMoto je napisao: Nego da ja iskoristim da pitam, da li je za normalno registrovane motocikle (godisnje, ne periodicno) rok za vracanje tablica godinu dana ili standardno 60 dana? Hteo sam pre neki dan da odjavim jedan motor kojem se blizi 60 dana, zena na salteru MUP-a mi rece da je za motocikle godinu dana. Znam da su to produzili za one sa periodicnom registracijom jer ne bi imalo smisla svake godine vaditi novu tablicu, ali da li vazi i za nas normalno registrovane? On 11. 6. 2023. at 15:37, slave74 je napisao: Cuo sam da mora na 60 dana vracanje tabli posle isteka. I to skoro da su neku pedersku uredbu dobili od sefova. Proveri sa sefom na registraciji vozila ili pravnikom te sluzbe. Luda kuca. @bdada Hajd' molim te odgovor za ovu dilemu. Meni je u nekoliko agencija za registraciju (NS) rečeno da čak i za periodično registrovane motocikle od 01.01. ove godine tablice važe samo 60 dana po isteku registracije... Do ove godine je bilo 12 meseci po isteku i ja sam bez ikakvih problema produžavao registraciju godinama unazad. edit: najlepše hvala, video sam odgovor u drugoj temi. Čekam info kad god da pitaš... Promenio Jul 18, 2023 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Jul 18, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing na zalost nemam info jer su dve radnice sa saltera na godisnjem (od toga jedna sefica) i rade neki pripravnici koji nisu sigurni i misle da je godinu dana. Nikako mi nema logike da bude 60 dana jer ako si reg. 6 meseci i isteknu 2 meseca, ispadne da u 9 mesecu vracas tablicu a sve takse se placaju na punu godinu, jedino se polisa polovi. Ali logika i nasi propisi su u opasnoj zavadi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Godinama registrujem periodično, od prve godine kad je to moglo, i uvek je tablica važila 12 meseci po isteku reg. Sada ove godine su mi rekli da je važenje tablica i za periodičnu reg. skraćeno na redovnih 2 meseca, i to mi rekoše na više mesta tako da verujem da je tačno. Samo je pitanje da l' je to neki gradski/opštinski/regionalni propis ili ipak nešto na republičkom nivou. Sve u svemu, vreme će da pokaže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Jul 18, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Takvu informaciju sam dobio u NS sup-u i to je pocelo bas od pre par meseci. U vreme kad sam registrovao kvad. Kazu naredjenje stiglo od sefa. Ko je njemu naredio? Naravno neko ko je na visem polozaju. Kakvo im je pokrice i da li uopste ima izmena tog propisa ili interna pa i bilo kakva pisana pederska uredba cisto sumnjam. U zdrav mozak gradjane i tako djavoli kolo igraju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Jul 18, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da je pokrenuo ocigledno je retardiran, pazi, ako si duzan da produzis posle 60 dana to onda vise nije periodicno odnosno deo godine po slobodnom izboru nego obavezno, vec te vrate na premijski 4 i sad jos ovo, dve periodicne i treca te kaci u po' zime. Sve se nadam da je to odluka nekog lokalnog serifa, neostvarenog u karijeri a posto je topla voda izmisljena onda bar da ga pamte po gluposti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5187 Napisano Jul 21, 2023 Pana, 514 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Технички АМК Шабац. 535ццм "98 регистрација 19,700 дин ( полиса је 1,200 скупља од прошле године ) За разлику од ранијих година , ништа нисам скидао : Ветробран , додатна/дневна светла , бисаге , кофер ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Jul 21, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Kawa isto '98.godište, 499 cm3 i 14.000 din. Zbog 36 cm3 više plaćaš(mo) skoro 6 hiljada veću registraciju. Koji apsurd... Btw, sećam se reno 21, drugar vozio dizela, 2038 cm3. Isto, zbog tih 38 kubika plaćao regu mnogo više. Davna vremena, ništa se nije puno promenilo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6027 Napisano Avgust 3, 2023 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Juce dodje drugar,vlasnik TP da otera motor na registraciju,(inace ne radi motore,tehnicki radi kod svog saradnika).Vraca se kasnije i kaze "morao da skida kofer,navodno su dobili neki dopis da ne mogu GIVI koferi i slicno,ne bi bio problem da je kofer Suzukijev.Nije bio problem skinuti kofer i proci tehnicki,nije nikakvo izdrkavanjenizmedju njih dvojice jer saradjuju dugo,samo me malo zbunila takva izjava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan kakva forma iznad suštiine... Suzukijev kofer isto givijev (ili shadov, ili šta god...). Koje smo mi pape, nema ga u Vatikanu takvog... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 3, 2023 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj ovu nebulozu, morao sam da skinem fabricki kofer sa motora, otvara ga isti kljuc kojim startujem, na fabrickom nosacu. Isti motor, noname kofer na koji sam zalepio "Honda" sticker prolazi bez problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Slusaj ovu nebulozu, morao sam da skinem fabricki kofer sa motora, otvara ga isti kljuc kojim startujem, na fabrickom nosacu. Isti motor, noname kofer na koji sam zalepio "Honda" sticker prolazi bez problema Povoljno pravim Honda stikere za tehničke preglede... Šalim se... Ja sam iz istog razloga nalepila Honda na viziru, mada ga nikad nisu ni pogledali. Videćemo kako ću ja da prođem ove godine, ako ga uopšte registrujem, ako ga ne udam do tada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Ako mi na "tehničkom" traže da skinem naslon, nosače bisaga koji se inače montiraju na šaraf i odgovaraju otvorima na ramu, a ja posle tehničkog sve to montiram, stavim bisage, na naslon okačim rančinu, šator, vreću i tako izađem u saobraćaj, da li sam u toj opciji tehnički neispravan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3393 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, goran-sm je napisao: Pitanje: Ako mi na "tehničkom" traže da skinem naslon, nosače bisaga koji se inače montiraju na šaraf i odgovaraju otvorima na ramu, a ja posle tehničkog sve to montiram, stavim bisage, na naslon okačim rančinu, šator, vreću i tako izađem u saobraćaj, da li sam u toj opciji tehnički neispravan? Nadješ drugi tehnički, gde ne moraš da skidaš, jer ovi te zjbvju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Atorn said: Nadješ drugi tehnički, gde ne moraš da skidaš, jer ovi te zjbvju. Gde da idem, u Rumuniju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, goran-sm said: Gde da idem, u Rumuniju? Atom; Ako nemaš adekvatan odgovor ne moraš mi pisati ono što već znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3393 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Aj ne duri se bez potrebe. Znaš li za šalu? A ako ćeš za ozbiljno, ne verujem da će ti ikada policija praviti problem zbog svega toga što si naveo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...