Evil_Zo 9 Napisano Septembar 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kao nov, perfektan, sa 3900 snimaka - Canon EOS 450D + NOV BG-E5 Batteru Grip sa nastavcima + NOVA dodatna baterija + 2GB kartica! - prodajem, ili bolje da kazem poklanjam, za 650 eura - fixno. Aparat+grip+baterija+kartica idu samo u kompletu. P.S. Ako neko bas zeli, mogu uz komplet da mu dam i kao nov 18-55 (obican, dakle bez IS-a) i time je ovo sve jedan ozbiljan komplet spreman za slikanje istog momenta... Razlog prodaje je moj hir, zato sam i stavio cijeli komplet, ako ne prodam za ovakvu cijenu onda mi stvarno nije sudjeno i i dalje cu srecno i dobro slikati sa ovom masinom, a ako se proda, opet dobro, namiricu i svoj hir Aparat znate iz teme: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21031.0 Ako koga interesuju detalji oko ostalih stvarcica u paketu neka kaze Kontakt: PM ili lazar.kovacevic@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces da kupis ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces da kupis ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces da kupis ??? Ako ne to, onda nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Smajseru stigao pre 2 nedelje bas taj sa sve nekim budzama. On mi ga ponosno pokazuje a meni to sve isto. Jel to neki dobar?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, jeste, dobar je...ali je skup i pitanje kome treba i za koje potrebe - dali slika napravljena njime moze da se naplati u Srbiji ? Ja i dalje mislim da je EOS-5 D best buy za sve napredne amatere a i profesionalce koji ne slikaju sport i akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a pa smajser je surovi profesionalac koji slika samo sport i akciju, njemu ovakav sigurno treba.. : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan a pa smajser je surovi profesionalac koji slika samo sport i akciju, njemu ovakav sigurno treba.. : Njemu onda treba EOS-1D Mk III, to je jedan jako brz aparat, na zalost sa nedoradjenim i josh nesigurnim auto-focus sistemom.... Ovaj na slici je EOS-1Ds Mk III, duplo je sporiji, ali je zato AF u redu i fajl je ogroman 21.9 megapiksela. Ako nekog intersuje: http://www.robgalbraith.com/bins/content_page.asp?cid=7-9314-9545 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan a pa smajser je surovi profesionalac koji slika samo sport i akciju, njemu ovakav sigurno treba.. : Njemu onda treba EOS-1D Mk III, to je jedan jako brz aparat, na zalost sa nedoradjenim i josh nesigurnim auto-focus sistemom.... Ovaj na slici je EOS-1Ds Mk III, duplo je sporiji, ali je zato AF u redu i fajl je ogroman 21.9 megapiksela. Ako nekog intersuje: http://www.robgalbraith.com/bins/content_page.asp?cid=7-9314-9545 3 soma dolara :o :o :o :o Pa koliko terba da radis sa tim aparatom da bi ga isplatio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 3 soma dolara :o :o :o :o Pa koliko terba da radis sa tim aparatom da bi ga isplatio ??? Hmmmm.. 3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj na slici , EOS-1Ds Mk III kosta $ 7,799.95 u NY, e tek se to ne isplati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, mislim da Smajser ima 40D, daleko je to od ovih slika P.S. Ja sanjam o 1D MkIII jer najvise slikam sport i pokret tako da mi 5D sa svojim FF-om ne znaci ama bas nista Ali istina je da 1D meni ne treba zaista jer se ne zivim od toga, ali nekih 6 i kusur fps-a bi mi sasvim dobro radilo posao Ovaj malisa ima nevjerovatnu sliku, pogotovu kada se koristi RAW, ali meni trebaju neke druge stvari kao sto su brzina i lakoca u radu. To je isto kao kada birate izmedju 5D ili 1D serije, 5D ima brutalno dobru sliku, a ovaj drugi uopste nema FF ali je zato alatka za paljbu samo takva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, mislim da Smajser ima 40D, daleko je to od ovih slika ne, Smajser ima i 40D i ovaj tvoj sa slike. Znam da je neverovatno, ali je tako. Kupio je prvo 40D, pa je me je bas pre 2,3 nedelje zvao da mi kaze (valjda da me fascinira) da mu je stigao taj 1D A ja furam Sony P120 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :o 1D ili 1Ds (mada svejedno jer oba su preskupa i nepotrebna koji god da je, e to se zove hir! )? Cemu to? A objektivi, a sistem? Nije valjda da ima samo onaj 1 objektiv i dva ovakva tijela?? :o Smajser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :o 1D ili 1Ds (mada svejedno jer oba su preskupa i nepotrebna koji god da je, e to se zove hir! )? Cemu to? A objektivi, a sistem? Nije valjda da ima samo onaj 1 objektiv i dva ovakva tijela?? :o Smajser? vidi, ja se u to ne razumem i ne shvatam zasto bi neko sa sobom nosio 20 kila fotoaparata kada su ljudi uspeli da ga naguraju na velicinu kutije za cigare, ali je njemu uz taj 1D stigla i nega poveca budza crno-bele boje...i to je kao nesto super (kao one sto gledas iza gola na utakmicama lige sampiona ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan EOS-40 D je takodje sjajna kamera za one kojima odgovara da nije "full frame" senzor, (povecanje 1.6x-zgodna stvar kad slikas teleobjektivom, ali losha za siroki) a koji ne zele da daju mnogo vise para za EOS-5D. Brzina 6.5 fps,file 10 megapixela, buffer 75 slika u JPEG,17 u RAW. igrao sam se jedan vikend sa njim i zaista za te pare je odlican izbor. Cak i u Beogradu nije preskup (850 Eura) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan EOS-40 D je takodje sjajna kamera za one kojima odgovara da nije "full frame" senzor, (povecanje 1.6x-zgodna stvar kad slikas teleobjektivom, ali losha za siroki) a koji ne zele da daju mnogo vise para za EOS-5D. Brzina 6.5 fps,file 10 megapixela, buffer 75 slika u JPEG,17 u RAW. igrao sam se jedan vikend sa njim i zaista za te pare je odlican izbor. Cak i u Beogradu nije preskup (850 Eura) Pa o tome se i radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan EOS-40 D je takodje sjajna kamera za one kojima odgovara da nije "full frame" senzor, (povecanje 1.6x-zgodna stvar kad slikas teleobjektivom, ali losha za siroki) a koji ne zele da daju mnogo vise para za EOS-5D. Brzina 6.5 fps,file 10 megapixela, buffer 75 slika u JPEG,17 u RAW. igrao sam se jedan vikend sa njim i zaista za te pare je odlican izbor. Cak i u Beogradu nije preskup (850 Eura) Pa o tome se i radi Tu si tico.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tu si tico mijenjalico Sačekaj onda još mjesec-dva, pa odmah kupi 50D, da ne prodaješ četrdesetku 10 dana nakon što ga kupiš ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 16, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Tu si tico mijenjalico Sačekaj onda još mjesec-dva, pa odmah kupi 50D, da ne prodaješ četrdesetku 10 dana nakon što ga kupiš ;D ;D Nema 50D nista mnogo bitno bolje osim mozda onog finog podesavanja fokusa za vise objektiva, a odnos cijena je sada nikad bolji u korist 40D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 16, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !!! Ali je i zamjena vec kupljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka to bude sa srecom. Rekao bi i ono i na dugi vijek, al znajuci te, ko zna koliko ce se to zadrzati kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Pa cestitam burazeru..ostavi mi ga kad ga budes prodavao za 2-3 meseca,da ga uzme Bilja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !!! Ali je i zamjena vec kupljena Drzao sam ga jednom u ruci. Kakvo strahopostovanje uliva. Cestitam Lazo ! Sad ces da pravis dar-mar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan P R O D A T O !!! Ali je i zamjena vec kupljena To care ... jel da da ti je sad vec 6fps malo i da hoces mark 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...