Staman 714 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Iako mi je nedostajalo da obidjem sve sto sam zelio, nekako sam se snasao. Nadam se sledecoj godini. Video sam uploadovao u tricavoj 1080 rezuluciji, jer sam racunao da svakako nikoga nece interesovat, pa da ne gubim vrijeme na render i upload, ionako se youtube us.re u rezoluciju.... 13 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Februar 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vala prosle godine da mi nije bilo motora da cackam oko njega, mislim da bi dobio slom zivaca. Promenio Februar 6, 2021 član Bigor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Februar 6, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prethodne godine presao samo 3-4k, ali sam oprao motor jedno 1242526 puta 4 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Markone88 je napisao: Ja sam prethodne godine presao samo 3-4k, ali sam oprao motor jedno 1242526 puta hahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8209 Napisano Februar 7, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošao još manje,mašina mi je povredila dva prsta desne ruke pa sam prvih nedelju dana samo sadeo u garaži i gledao,jer niko od mojih nije hteo da po mogne da spustim motor sa štendera,ali sam osmog dana stisao zube istrpeo bol se zaboravio čim sam seo na mašinu.A što se pranja tiče isterao sam prašinu još iz magacina kad je sklapan.Pozdrav za Staman . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Februar 7, 2021 (promenjeno) Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Stamane, predobar video...nisu te sprečili da voziš i uživaš u lepotama prirode...vala tako i treba, ja ću ove godine nadoknaditi sve one kilometre koje prethodne nisam napravio... Promenio Februar 7, 2021 član pitans 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, gebee&co je napisao: Ja sam prošao još manje,mašina mi je povredila dva prsta desne ruke pa sam prvih nedelju dana samo sadeo u garaži i gledao,jer niko od mojih nije hteo da po mogne da spustim motor sa štendera,ali sam osmog dana stisao zube istrpeo bol se zaboravio čim sam seo na mašinu.A što se pranja tiče isterao sam prašinu još iz magacina kad je sklapan.Pozdrav za Staman . slicni smo onda, i ja natekle noge nakon sto sam preskocio tri stepenice i uganuo, trpio i salta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, pitans je napisao: Svaka čast Stamane, predobar video...nisu te sprečili da voziš i uživaš u lepotama prirode...vala tako i treba, ja ću ove godine nadoknaditi sve one kilometre koje prethodne nisam napravio... hvala, a nisu, dje, da mi njega nije bilo puka bih. toliko sam nov u ovome a toliko sam vezan za te izlete motorom da je nevjerovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Februar 7, 2021 (promenjeno) Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Druže Staman odličan 5. Prvom prilikom pijemo neđe kafu u PG ili CG ili BG Promenio Februar 7, 2021 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Februar 7, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, srbac je napisao: Druže Staman odličan 5. Prvom prilikom pijemo neđe kafu u PG ili CG ili BG hvala i moze racunam da sam ove godine ako puste bez pcr prvo gore. prva lokacija, dalje cu vidjeti, da li rumunija ili sto Promenio Februar 7, 2021 član Staman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...