Loshmi82 350 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Krokodilo je napisao: Ако је тако није добро, иако мислим да је грешка. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одлично, значи да је максимално стезање негде око 10,2 кг а пошто радилица нече бити блокирана стезање би било негде око од 4 до 5 кила а то је више него довољно.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Loshmi82 Vidim da i dalje imaš muku sa skuterom i da pišeš u drugim temama, al aj da odgovorim ovde, pošto mi pade na pamet da možda nije i kod tebe ovakav slučaj. Meni je svojevremeno "majstor" na servisu zaboravio da vrati podlošku koja ide iza varijatora, pa je čak uspeo i da izgubi negde. Još me je ubeđivao da je sasvim normalno da kaiš klapara kao lud i ne hvata. Ta podloška je debela inače 2,5 mm i jako u tiče na prenos. Mečku sam rodio dok nisam ukapirao gde je problem, i nabavio odgovarajuću... Ali sam bar dosta naučio oko CVT-a, ako je za utehu Ne znam kako kod tebe idu podloške, ali pošto kažeš da se stanje pogoršalo nakon servisa, možda bude tako neka glupost. Nađi na Netu šemu varijatora, otvori CVT i prekontroliši da li je sve na broju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, boza_kg je napisao: @Loshmi82 Vidim da i dalje imaš muku sa skuterom i da pišeš u drugim temama, al aj da odgovorim ovde, pošto mi pade na pamet da možda nije i kod tebe ovakav slučaj. Meni je svojevremeno "majstor" na servisu zaboravio da vrati podlošku koja ide iza varijatora, pa je čak uspeo i da izgubi negde. Još me je ubeđivao da je sasvim normalno da kaiš klapara kao lud i ne hvata. Ta podloška je debela inače 2,5 mm i jako u tiče na prenos. Mečku sam rodio dok nisam ukapirao gde je problem, i nabavio odgovarajuću... Ali sam bar dosta naučio oko CVT-a, ako je za utehu Ne znam kako kod tebe idu podloške, ali pošto kažeš da se stanje pogoršalo nakon servisa, možda bude tako neka glupost. Nađi na Netu šemu varijatora, otvori CVT i prekontroliši da li je sve na broju... Jel kod tebe isto bio Kymco 2 t u pitanju? Isao sam posle i kod drugog...kad je menjao komplet prenos..ali nije rekao da nesto fali.. Sad gledam sve delove varijatora na sajtu...nema te podloskice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, moj Kymco je ovaj iz mog potpisa, a podloška je bila ovaj br. 28 sa slike. Al kod tebe idu neke podloške naprad, možda tu neka fali. A to što drugi majstor nije primetio ništa čudno, isto se desilo i meni, pa sam sam morao da nađem rešenje. Retko ko baš hoće da troši vreme da gleda šeme, samo znaju da odšrafe i zašrafe... Opet, samo kažem, to je kod mene bio problem, ne mora da znači da imaš isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam vise ni sam druze...znam samo da mi je zivce pokidao.. Da sam kupio nekog bzvz kineza nebi mi bilo zao sto zeza..ali sam "devetku" uzeo bas zato sto znam da je odlican scoot...koji su svi samo hvalili.. Inace taj 300gti mi je jedan od omiljenih skutera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma oteraj ga lagano kod Satelisa, rešiće ti problem sigurno, nije ti to daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to cu verovatno i uraditi.. Cuo sam da ako on ne provali u cemu je problem, niko nece.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Februar 17, 2021 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet - prijavi se na listu čekanja kod čoveka, i sačekaj lepo svoj red Biće ti na posletku i brže i jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...