VIRGO 365 Napisano Januar 26, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan poštovane kolege... usled dosta vožnje off a i besomučnog znojenja pod full face kcigom...reših da se častim jednom dobrom CROSS kacigom zanima me vaše iskustvo...šta je tu sve bitno...na šta da obratim pažnju... koji je model NAJBOLJA opcija - odnos cena kvalitet? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 26, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ima duplu D kopču i da ti je udobna. Ostalo je isto manje više na svim modelima. Možda da bude malo svetlija, kad sunce upekne, zna da bude vrućina. Ako nešto znači ja imam AGV AX-8, srednjeg ranga, ali mi ubedljivo najudobnija od nekih 20 modela koje sam probao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Januar 28, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti... Probah par modela...i vecina je....ok Izdvojise se 2 modela Ali...evo razmisljam... Da li je za 100gr razlike u tezini ....ok i 10.000 din razlike Laksa je za toliko skuplja Obzirom da sam ja veliki čoek...na mojih 115kg misica...sta mi znaci ...i DAL MI ZNAČI u duzoj off voznji tih jebenih 100 tinak gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 28, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u istoj situaciji, samo ja hocu da ima vizir i suncane naocare. Sve sto sam probao do sada sve mi je "onako" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Januar 28, 2021 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @vava LS 2 PIONEER Kupih prošle godine, sasvim korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 28, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Videcu ovih dana i to da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano Januar 29, 2021 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da odmah probas i neke naocare, da vidis kako to stoji na licu. Obicno nema problema, ali bolje preduprediti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17621 Napisano Januar 29, 2021 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28.1.2021. at 9:22, VIRGO je napisao: Obzirom da sam ja veliki čoek...na mojih 115kg misica...sta mi znaci ...i DAL MI ZNAČI u duzoj off voznji tih jebenih 100 tinak gr U dužoj vožnji 100gr će da znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan svestan sam da svaki gr znaci.....al za tu razliku para....mogu da kupim npr oklop-kornjaču .... gde cu biti zaštićeniji.... ili neck suport...odlična stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ls 2 pionir to je već enduro kaciga.... integrisane naocare...i vizir...povećavaju tezinu... kod tih modela treba voditi racuna i o ventilaciji...magljenjju vizira....a da sa druge str ne bude bučnaaa vozio sam Nishua carbon model... Caberg Savana ogromne su razlike....ali i cena je 250+++ eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17621 Napisano Januar 29, 2021 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, VIRGO je napisao: svestan sam da svaki gr znaci.....al za tu razliku para....mogu da kupim npr oklop-kornjaču .... gde cu biti zaštićeniji.... ili neck suport...odlična stvar Onda si svoju odluku već doneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 29, 2021 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, severian je napisao: U dužoj vožnji 100gr će da znači. Sa motorom od 190 kila u off-u svaka kaciga je laka ko pero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.1.2021. at 12:28, severian je napisao: Onda si svoju odluku već doneo iskreno...provozao sam se i probao neke modele... i prodavci izuzetno ljubazni( valjda nemaju posla ) su me posavetovali. . . kaze jedan car( max moment) ...sta si se zalepio za tu KYT....uzmi ovu Scorpion i za razliku para uznes ili vrhunske brile....kornjacu...neck suport....vidi kolki si....Tebi od 100 kg tih 100tinak gr nista ne znaci...ti to nosis kao pero dok nama od 75 ---polupokretnih kg....svaki gr je tezak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.1.2021. at 13:04, mradomir je napisao: Sa motorom od 190 kila u off-u svaka kaciga je laka ko pero takooo je..... borba je velikaa.....ali TRIP -ADRENALIN je HI LEVEL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17621 Napisano Januar 30, 2021 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osetiš itekako malo grama, kroz neobjasnjiv bol u vratu. Sve preko 1500gr nije za dug enduro dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...