ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi... Hocu da sutra uzmem kacigu neku dobru, dao bih najvise 200e..Predlozite mi nesto najbolje za te pare da ima u BG-u da se uzme .Uzeo bih full face , tipa neku ixs, hjc, ali plavu, hehe ?????????????? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imaš gomilu sličnih tema po forumu, pretraži malo.Većina preporučuje HJC ZF-9, imaš je u Guevari. Ja nosim Suomy Defender, cena je oko 200e u Centar S, al je bučna za sve pare, ubija.Inače, odlična kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan mhm, deluje mi dobro, koliko je ona? A guevara je ovako vidim ok, svi je hvale ?Koje jos kacige oni imaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ona je 16900 dinara bila kad sam je ja uzeo.Udobna je, vizir nemoguće zamagliti, D-ring kopča...A i možda ćeš imati sreće da nadješ neku šarenu ko ja. ;D Samo, bolje nadji Defendera i provozaj malo sa njom, da vidis da li želiš tako bučnu kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan a odlicna je, a ja sam mislio na ovu HJC ??? tvoja je extra isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Septembar 11, 2008 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Njegova je gay. Uzmi airoh warrior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi u obzir i agv gp,dosta dobra kaciga..tu je oko 100 evra i nudi dosta za te pare..ja sam je imao i bio dosta zadovoljan sa njom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hehe, agv gp oko 100e ?ova nova misli m?!?> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Njegova je gay. Uzmi airoh warrior ahahaha ma ne volim ja airoh, lice mi na neke muve i komarce, haahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Septembar 11, 2008 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E to jeste. Bas ih dizajniraju tako da lice na insekte, a meni se to bas svidja posto volim bubice. probao sam ovu HJC sto su napisali i mogu ti reci da uopste nije losa. Deluje lagano, nije ruzna, udobna, ima tej neki svemocni vizir i manje je od 14000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Septembar 11, 2008 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti se povecao budzet na 300+ zovi rajka u kragujevac pa stvarno uzmi neki arai, shoei... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi shark neces se pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti se povecao budzet na 300+ zovi rajka u kragujevac pa stvarno uzmi neki arai, shoei... Jel ima taj rajko neku flip up kao sto su shoei multitec ili schuberth C2 u 62/63 velicini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Septembar 12, 2008 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma kako sad stoji sa modelima. Ima negde po forumu da se iskopa njegov broj pa ga zvrcnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Nema broja nigde... Ako neko ima broj od Rajka neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N62 ili dodaj jos samo malo pa uzmi Nolan N84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A mozes da uzmes polovnu AGV S4 staru par meseci veoma malo nosena nova kosta 280e + crni vizir oko 30e. Za 200e dobijes sve komplet kacigu crni i prozirni vizir, vrecicu za kacigu, ako uspem da iskopam dobijs i kutiju i racun iz Markosa.Evo slika sa neta da vidis saruako te intresuje slikacu ovu moju da vidis u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam agv K-seriju,kosta oko 200,ne bi ti preporucio peva k'o luda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan super je,bas mi se svidja onaj stitnik ili kako se vec zove sto pokriva nos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo caberg.Ja sam je nosio,prilikom pada je pukla na dva mesta(brada i slepoocnica),medjutim tu nije sva nevolja.Bila je zakopcana,ali je spala sa glave.Velicina je bila odgovarajuca.Zahvaljujuci njoj prosao sam sa polomljenim nosem i jagodicnom kosti,tezim potresom mozga i izderanog lica.Nekad nije sve u ceni.U prodavnici gde je uzeta rekli su da mora da pukne,ali zasto je spala???Ja sad nosim SHARK RSI,cena joj je 320 evra,ali u LOUIS-u moze da se nabavi kad je snizenje za oko 200 evra.Kaciga izradjena od vrhunskog materijala,a ivizir takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema broja nigde... Ako neko ima broj od Rajka neka javi. 0637762046 Rajko Kragujevac ima jos dva broja ali su mi ostali u starom fonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Nasao si ovu kacigu za 200e??? Novu? pih, ja mislio da je oko 500-600e . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...