MaRRe 995 Napisano Januar 20, 2021 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju nova Givi ploča. Cena: 2000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, da li je ploča metalna ili plastična? Ako je metalna - javljam se! Promenio Januar 20, 2021 član ThePainkiller Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Januar 20, 2021 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ploča je plastična. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa onda, prepuštam dalje... Imam već plastičnu sad na koferu, pa bih je menjao za metalnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 21, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Aj proveri ipak, da nije metalna, pa od gore presvučena plastikom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 22, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah pp kolega @MaRRe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Januar 22, 2021 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2021. at 19:40, ThePainkiller je napisao: Ništa onda, prepuštam dalje... Imam već plastičnu sad na koferu, pa bih je menjao za metalnu... Kolega, imaju li original Givijeve metalne ili se takve izradjuju u nekoj privatnoj reziji? Jer su moje sve za maxie bile plasticne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Nolanka je napisao: Kolega, imaju li original Givijeve metalne ili se takve izradjuju u nekoj privatnoj reziji? Jer su moje sve za maxie bile plasticne. Imaju. Ja sam je imao na jednom od pređašnjih motora. Uzeću ovu od kolege sad. Treba mi takva ploča, jeste da bih više voleo da je metalna, ali će mi i ova raditi posao. Samo da se kolega javi na PP, jer nije ostavio broj telefona u oglasu... Promenio Januar 22, 2021 član ThePainkiller Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Januar 22, 2021 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ploča je prodata bržem kolegi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...