bachika 2 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc oko ove aprilije!!! tj. malo tacnije, nasao sam jednog, u pristojnom stanju, neregistrovan, vlasnik kaze da malo pusta vodu (ne znam tacno gde, na bloku ili slicno)... Sve to tako za 800 jura!!! Mislim da je oko 92` god... Hajde ako neko zna nesto malo vise o ovom modelu neka pise, iskustva i slicno!!! Malo mi fali da ga kupim (tacnije 150 jura), ali ne bih da se zeznem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno vozio ortakov svaki dan i bio blago receno zaljubljen u isti! Lepo je isao malo trosio a voznja je bila smesno laka! A jel to cena sa isteklom registracijom ili stranca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Septembar 13, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc oko ove aprilije!!! tj. malo tacnije, nasao sam jednog, u pristojnom stanju, neregistrovan, vlasnik kaze da malo pusta vodu (ne znam tacno gde, na bloku ili slicno)... Sve to tako za 800 jura!!! Mislim da je oko 92` god... Hajde ako neko zna nesto malo vise o ovom modelu neka pise, iskustva i slicno!!! Malo mi fali da ga kupim (tacnije 150 jura), ali ne bih da se zeznem!!! Iz vise razloga moze da curi voda, ako je zbog dihtunga nije strasno, ali sta ako mu je pukla glava ? Ako je stranac, cena je prevelika, ako je na nasim cena je ok. Motor je inace vrlo zivahan kad otvori ventil snage (iznad 6000 obr), ali potrosnja mu nije bas mala. Najbolje da se dogovoris sa vlasnikom da oteras motor kod majstora da vidi zbog cega mu curi voda i da mu kazes ako je pukla glava neces da kupujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije to jeftino uopste s obzirom da curi voda i da je 92god ja sam moju yamahu u dobrom stanju platio 1300e 2000god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Taj tuareg ima istu masinu kao i moj pegaso tako da potrosnja nije mala nema sanse ali da ide-IDE! kao sto neko rece kad otvori rave ventil onda je mnogo zivahna. e sada za to sto curi voda moze biti svasta, ako je glava onda ne kupuj! ako je neka sitnica onda je to ok cena! odvezi ga kod majstora pa proveri! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od mojih zelja koje sam imao 2000. kada sam trazio da kupim neki motor. Ovu nazalost nisam kupio iako sam sanjao o njoj. Zato cuvam ove slike i sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ok, Hvala Svima!!!! Pogledacu opet za par dana sta je problem sa vodom... Motor je na somborskim tablicama samo sto je reg. istekla... Znaci klasika prevod i registracija su potrebni... A koliko bi kostao taj dihtung da se zameni??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan imaces muke sa orginalnim rez.delovima jer su skinuti sa fabrickog kataloga i nemogu se poruciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, Hvala Svima!!!! Pogledacu opet za par dana sta je problem sa vodom... Motor je na somborskim tablicama samo sto je reg. istekla... Znaci klasika prevod i registracija su potrebni... Kazi mi samo koji je zadnji broj na tablici (mozda nisu menjane do sad). Ovaj motor sa slike je mozda taj pre 8-9 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drug jesi uzeo taj motor, i ja sam nedavno kupio takav model pa da razmjenimo iskustva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan pa gde dize temu 7 godina staru ? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...