Jump to content

Moto Zajednica

Rešili i mi četiri drugara da se malo provozamo

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Posle Makarske je krenula hajsa na kilometre stigli tu oko Benkovca samo na autoputu cekala nas je kisa vetar i punih 6 stepeni stali da obucemo jos sto smo imali

404.jpg

evo coveka ko ima na sebi prirodna grejna tela

404.jpg

i coveka koji nema

404.jpg

i jos tuznija za nas

404.jpg

ali cilj je cilj peglaj dalje ....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Na granicnom prelazu u Sloveniji su se zacudili gde ce tri havera(ludaka) po takvom vremenu i mraku mi se naljutili i presekli smo Sloveniju samo tako dosli u Kranj pa neke planine pada kisa hladno je i mrak ali morali smo tiho i brzo da predemo da nas ne bi koji meded presreo sisli sa planine i nesto nam asfalta neki zemljani put a ispred neko svetlo ,uhvatili pravac prema svetlu  kad na tabli ispred gradica pise Klagenfurt.Nazvali druga i on nam objasni gde da idemo i posle prevaljeni 800 kilometara za taj dan stigli i  do njega vecerali i na spavanje umorni smrznuti ko kerovi ujutro nas ceka isto kisica.dorucak pa dalje.

404.jpg

404.jpg

404.jpg

Sranje od vremena pa daj gas da sto pre izademo iz ove nocne more kod Graza nas ceka 3 stepena presli u Madarsku gde se nastavlja kisa i  hladno vreme stali da se ugrejemo u neki restoran gde smo se ugrejali dobri gulasem i opet dalje

404.jpg

i tako do kuce to je bio nas podvig koji nije bio nimalo prijatan od Makarske ali sledece godine cemo krenuti u lepse vre me celu Italiju i nadam se da ce biti lepse vreme i puno lepsih slika ali sta je tu je na kraju i nije bilo tako lose.

Pozdrav svima !!

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Mislim dabi svaki od nas tako namrgodjen bio posle tolikog mrcvarenja :) Svaka vam čast druže ... a sad me zovi na pivo ipak imate dobrog majstora čim ste prešli toliki put bez ikakvih kvarova ;D

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Putovanje vrlo lepo. U isto vreme smo i mi bili na istoj destinaciji Dubrovnik po kiši. To je valjda bilo jedinih 15 dana sa takvom kišom. Sa ove vremenske distance super, ali tada baš i ne. Naravno želei bi ponovo ali smo se dogovorili nikad više karajem septembra.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja