zli 412 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam vas sve !!! Moram prvo da vas pitam nesto. Ne nije ona legendarna .....a koji motor za pocetnika... Nego imam problem sto mi celokupna okolina (racunajuci i zenu) na sami pomen moto tematike ( a to je vec 3-4 meseca kako se iscoraveh od zurenja u monitori citanja o istima) uzvraca prosto-prosirenom recenicom-konstatacijom: "Pa dobro da li si ti normalan"!? A sve iz razloga sto imam 35 god,sto imam ozbiljan (ali slabo placen) posao, sto imam malo dete,sto imam .... i sl. Pa dobro cenjeni forumasi ,da li sam ili nisam? Jos jednom pozdravljam sve dobronamerne ljude koje sam ovde upoznao (za sada) preko njihovih tekstova,tema i sl. P.S.Mislio sam da sebi nadenem nick ZA_SADA_BICIKLO pa mislim da iz toga mozete da zakljucite sta vozim.I to KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jesi! Welcome to the Jungle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 9, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, ja moju ne slusam ... tako da ne znam da li se to racuna. Dobrodosao ti nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta da ti kazem i meni retki kazu da sam normalan dobrodoso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,,slusaj ja moju zenu slusam ..na jedno uvo udje na drugo izadje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i samo da znas da nisi jedini kome postavljaju takva pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Septembar 9, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A sve iz razloga sto imam 35 god,sto imam ozbiljan (ali slabo placen) posao, sto imam malo dete,sto imam .... i sl. Ovo su razlozi zbog kojih MORAS imati motor! Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 9, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan meni moja buduca supruga ne brani ono sto najvise volim ato je osecaj slobode,adrenalina i miris benzina tako da te tu bas ne razumem mozda je problem u tome kako si joj izneo stvari u pocetku ali dosta psihoterapije od mene nego ti lepo uradi ono sto mislis da je najbolje za tebe.....KUPUJ TU MASHINU PA DA IDEMO U VOZNJU!!!!POZDRAV IRESPECT I DOBRO TI NAMA DOSAO!!!LET THERE BE BROTHERHOOD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao, a zene ko zene vazno im je da cantraju samo da imaju neki razlog. Opusti se i teraj po svome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao vrsnjak! Ma vazno je i sta zena kaze, ali i sam vidis kud stvar ide sama od sebe. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan "Pa dobro da li si ti normalan"!? Zli pozdrav (iz srca) :D Uh koji smisao dobi ovaj pozdrav. :D :D Tvrdim ti da si normalan, jer ima i gorih :D A tenzije drugih ce da splasnu-kada kupis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Cetrdeseta na pragu, klinac 2 godine, problem sa plucima i sa kicmom, minus na kreditnoj i Transalp u garazi. Jednom se zivi!! Zli ima veci problem. ??? On nema motor u garazi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Bato.. moja je spremala brakorazvodne papire, pa se posle ipak smirila. Tako ti je to valjda sa zenama!? Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam vas sve i hvala na dobrodoslici! Mislim da sam vec RESIO tako da ce svi morati pre ili kasnije da se pomire sa tim... Neko je pomenuo slobodu ,adrenalin,hedonizam ... e upravo mislim da su to kljucne reci, bez obzira na godine. A kad budem kupio motor nadam se da cemo se i upoznati. P.S.Hvala na ponudi,ali mislim da sam vec poprilicno siguran (videcu koliko je to pametno kad ga Boze zdravlje kupim) da moj prvi motor bude Thundercat 600...(ako bi jos bio onaj sivo-zuti to bi bila premija).No o motoru kasnije,pitacu vas ja vec kad bude trebalo... Jos jednom, pozdravljam vas sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kad rekoh prvi ,mislio sam prvi veliki motor... a da odavno nisam vozio to jeste! A odlucio sam se za to iz 2 razloga: 1.Svidja mi se vise od Branke Nevistic ( a ona mi se svidja ...) 2.Ima po onome sto sam procitao do j... dobre kocnice. Mozda gresim ali tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji ce ti kocnice kad te kuci ceka zena! Pozdrav i dobro dosao u klub ozenjenih, nenormalnih, polovnih ................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...