Abi 2283 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1182 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno semering na polugu menjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2283 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1182 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan napisao si u nekom prethodnom postu da motor ima rupu na gaasu, kod mene se to desavalo na 3500 obrtaja jer nije imao exup, ako je na visim obrtajima onda ciscenje i stelovanje karburatora. u svakom slucaju prekontrolisi exup ventil, izvadi ga i ocisti, i podmazi sajle, to bi trebao da rtadis bar jednom u seyoni ali to niko ne radi pa dolazi do problema. lep ti je motor mada ja ne volim yamahu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3935 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno semering na polugu menjaca ili semering na pogonskoj osovini ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2283 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1182 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam mnogo na informacijama, znaci mi dosta. Sto se tice toga, mislim, ja sam se uhvatio za karburatore jer mi je ovaj rekao da su u out-u, da imaju "knedlu" itd. Kada krece i uopste pri manjim brzinama, tj. obrtajima bas stuca i onda kada malo odvrnem gas posle par sekundi da kazem "proguta" i poleti... jbiga, valjda su karburatori, samo da ne ispadne ne znam sta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 681 Napisano Septembar 10, 2008 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sorry ako nisam baš u toku, dali je to možda YZF 750 SP , on ima flah šiber karburatore i njih je koliko sam ja shvatio jako teško ( čitaj nemoguće ) naštelovati da lepo rade na svim režimima ili ima knedlu na malim obrtajima i posle ide ko lud , u tom režimu oće i da preliva i trpi samo iridijum svećice ili ima knedlu posle pola gasa i neide nikako ali ređe preliva . Sve info o karbovima ti prenosim iz iskustava sa istim u rukama novosadskih "majstora". Što se tiče curenja ulja , po kolicini koju si opisao kontam da je semering iza lančanika a manje verovatno kod šaltlice, taj retko tako procuri. No najbolje skini deklu i proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sorry ako nisam baš u toku, dali je to možda YZF 750 SP , on ima flah šiber karburatore i njih je koliko sam ja shvatio jako teško ( čitaj nemoguće ) naštelovati da lepo rade na svim režimima ili ima knedlu na malim obrtajima i posle ide ko lud , u tom režimu oće i da preliva i trpi samo iridijum svećice ili ima knedlu posle pola gasa i neide nikako ali ređe preliva . Sve info o karbovima ti prenosim iz iskustava sa istim u rukama novosadskih "majstora". Što se tiče curenja ulja , po kolicini koju si opisao kontam da je semering iza lančanika a manje verovatno kod šaltlice, taj retko tako procuri. No najbolje skini deklu i proveri. Ha, ha ha Gluposti. To su verovatno najbolji karboni montirani na Yamahiriju (najskuplji sigurno ). Nego ti našteluj EXUP i zameni svećice i voziiii. Barica ulja kod ćopave potiče skoro sigurno od donjeg cilindra kvačila (proveri nivo u rezervoarčiću, ako fali to je). Motor je jedan od najboljih ikad napravljenih , Vrhunska mašina, vrhunski ram vrhunsko vešanje, pravljena je za homologaciju za superbike tih godina ( OW01), i koštala je skoro 3000 maraka više of Thunderace 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 681 Napisano Septembar 10, 2008 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha ha Gluposti. To su verovatno najbolji karboni montirani na Yamahiriju (najskuplji sigurno ). Kao što rekoh iskustvo sa novosadskim "MAJSTORIMA" ne tvrdim da u rukama nekog sposobnijeg nebi bilo tako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2283 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1182 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je R (ako nisu pogresno napisali ). Da, ima knedlu na malim obrtajima i to bas ima, a onda kada "proguta" bukvalno polece. Na leru dok dajem gas normalno se ponasa, cim krenem trokira, dam veci gas posle par sekundi polece, druga, treca, leti, e, ali ako idem lagano, trokira i u ostalim brzinama, tj cim su majni obrtaji . Valjda moze da se nasteluje nesto, jer bas bas stuca i trokira, bilo da je prva, druga ili treca brzina itd. Ovaj lik mi je rekao da su karburatoru u ku*cu (da se izrazim kako mi je preneo ), lanac alternatora se cuje. Malo sam se ja zaleteo, jer nisam bas spreman sada za neka ulaganja, mada sa druge strane sam bio u fazonu, bolje da ulozim i znacu sta je radjeno na motoru i sa malo optimizma, motor ce biti kao bombona (a ako sam pogresio onda do mog... ) Da li ima neko service manual za ovaj model ?? Jos jednom, hvala na svim informacijama i pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...