dejan-bandit1200 284 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam sve sa slike da mi ne stoji po ormanima-kutijama,sve je radilo-i jos neke kablice...,licno preuzimanje u Beogradu 3 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 26, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ona grafička kartica, verujem da je psi expres i koliko ima memorije ? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Decembar 26, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je CPU na ploci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 284 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan cpu ne znam,davno je bilo....graficka -ASUS EN6200GE/TD (128 MB)..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ovi kuleri dodatni vrede li cemu? Koja je jacina, imam neke, a ako su jaci uzeo bih, ako su slabiji od ovoga sto imam onda ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Decembar 27, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uz veliki naklon, ja bih rezervisao plocu i CPU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 284 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ok francuz69 aca bre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...