živke 6264 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 2128 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Volim da verujem da nikad nije kasno za većinu stvari u životu, pa evo i jednog solidno okasnelog predstavljanja Zovem se Nikola, iz Niša sam, 37 godina. Registrovao sam se na forum pre više od 4 godine, ali sam dosta dugo samo čitao i pratio. Postao sam aktivniji početkom ove godine, kada sam konačno kupio motor koji sam dugo tražio - Yamahu XT660Z Tenere. U početku nisam ni znao da treba da se predstavim, pa me je neko opomenuo - i od tada ni sam ne znam koliko sam puta pomislio da je kranje vreme da napišem nešto o sebi, pa ipak odložio za neki drugi dan (jedna od osobina na koju nisam baš ponosan ) Motore ne vozim dugo - pomalo poslednjih nekoliko godina, koliko imam i A kategoriju. Uglavnom iznajmljivao i pozajmljivao od drugara. Tenere mi je prvi motor koji sam kupio, i baš mi se dopada. Mehanika me dosta zanima, i voleo bih da naučim po nešto, tako da planiram da što više stvari na motoru sam održavam - uz pomoć kolega sa foruma. Volim prirodu, planinarenje, ranije sam baš puno vozio MTB (čak se i takmičio par godina u hoby kategoriji), pa otud i ljubav prema dual-sport i enduro motorima. Imam dosta drugara koji voze baš hard enduro, ali mene trenutno više privlači neka kombinovana 50 - 50 vožnja uz lagani off-road, za šta je ovaj motor i napravljen. I tako, vidim da ovde na forumu ima jako zanimljivih ljudi, pa se nadam da će biti prilike da neke od vas upoznam i da vozimo zajedno. Tu posebno mislim na kolege sa (težim) enduro motorima Za kraj, evo i par slika te moje mašine. Pozdrav, i vidimo se na drumu! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti iskazati dobrodošlicu.Pravi Motor za ljubitelja prirode.PozzGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 642 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao druže Nikola.Svaka čast na odabiru motora, prelep je.Ja sam Goran takodje iz Niša.Ostaviću ti moj kontakt telefon pa se čujemo za neku kraću vožnju po okolini.Dugo vozim motore pa cemo imati o čemu da diskutujemo.064/227-333-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Decembar 25, 2020 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6264 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 2128 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! @Goran1982 Dogovoreno! Upisao sam broj, pa se čujemo kad krene sezona. Koji je ovo motor na tvojoj profilnoj slici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Januar 5, 2021 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao majstore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...