Straight_G 0 Napisano Decembar 23, 2020 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Zanima me da li neko zna gde u Nisu ima da se kupi Silkolene Comp 4 ulje? Citao sam po forumu i ljudi kazu da su ga placali oko 800 dinara po litru. Ja uopste nisam uspeo da nadjem nigde ispod 1100 dinara i to jos mora da se narucuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17351 Napisano Decembar 23, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3697 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Red je (a i pravilo) da se prvo predstaviš u temi koja je za to predviđena. 2. Ja u Nišu nigde nisam pronašao ulje Silkolene i ne verujem da ga uopšte ima. Ja ga nabavljam kod "Auto Mika". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Decembar 23, 2020 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Delmax 817 din Comp 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straight_G 0 Napisano Decembar 30, 2020 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se druze, nisam bas bio siguran koja je tema ovog pitanja. Sto se tice ulja, nema ga apsolutno nigde u Nisu, bio sam do delmax-a i ljudi su rekli da to ulje nikad nisu imali i da ga ne prodaju. Narucio sam ga od Bojana iz Auto Mike za 960 dinara po litru. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...