LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, kupio sam light box 80x80x80 cm sa 2 trake sa led diodama, i u kompletu dobio jedno "platno" sa 4 kukice na coskovima. Kad stavim obe led trake pod "krov", kacim ga ispod da "omeksa" svetlo. E sad, kad hocu da premestim te led trake na prednje bocne stubove (kace se na magnet), potrebne su mi DVA takva platna da ih stavim sa obe strane. Da li neko ima da mi proda to platno (80x80 cm) ili moze da me uputi gde da ga kupim ? Moze i na metar, pa cu ga sasiti na meru. Kako kapiram, to je isti materijal kao na softbox-evima. HVALA UNAPRED ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu pomoć možeš koristiti listove papirne vate. Lako se montira i kači a daje fin efekat....može se koristiti u slojevima (listovima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Decembar 17, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Foto Moneta na Voždovcu, mislim da je Kumodraška ulica, Ima sve za osvetljenje a nisu derikože. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Decembar 17, 2020 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Paus papir ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 18, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kore za gibanicu 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 18, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Volim i ja da se zezam, ali... da nemas i neki konstruktivan predlog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Decembar 18, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki stari pamučni čaršav ili kao nekada navlaka za jorgane za romboidnim otvorom na redini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se nisam dobro izrazio: treba mi ORIGINALNO "fabricko" resenje, t.j. materijal namenjen BAS ZA TO. Budz varijanti sam do sada isprobao dosta, sad hocu nesto "fabricki". Cita li neki fotograf ovu temu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zar bas niko ne zna nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Januar 2, 2021 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Možda? 220V-250V Adjustable Controller LED Dimmer Switch For Dimmable Light Bulb Lamp WWW.EBAY.COM 1pc x Dimmable Switch. No deformation, waterproof, high strength and good impact resistance. Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different. Color: White (As Pictures Show). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se nisam dobro izrazio: treba mi ORIGINALNO "fabricko" resenje, t.j. materijal namenjen BAS ZA TO. Budz varijanti sam do sada isprobao dosta, sad hocu nesto "fabricki". Cita li neki fotograf ovu temu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 3, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, LuckyVladano je napisao: Cita li neki fotograf ovu temu Jel ti ono beše u mirijevu ? Imaš FOTO VIKTOR u blizini pijace a takodje imaš njihov butik u blizini pošte, tačnije kod ona 2 novopostavljena dugačka ležeća policajca na glavnom putu. Tu im je centrala, bolje svrati kod njih. Kada god sam imao neko pitanje ili tražio nešto da kupim iz te branše, uvek sam pravi odgovor dobijao kod njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, ali imam auto Hvala, naci cu ih i raspitati se. Kapiram da je to isto/slicno platno kao ono napred na onim velikim kockastim svetlima na stativima. Nemoguce da je predvidjeno da moras da kupujes ceo sklop - stalak, "kisobran", lampu itd ako ga slucajno pocepas. Mora da negde ima da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da vjerujem da se ne moze naci samo platno. Sad kucao na KP softbox i izadje mi 13 stranica raznorazne opreme. Jesi li zvao koga od njih da pitas jer se pojedini upravo bave prodajom te opreme?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nisam. Svi prodaju kompletne softbox-ove itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_lala 5 Napisano Januar 14, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio mp3 Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano Ima da se kupe samo difuzna platna, i cene su od 15 eur pa na vise. To su namenska platna za pojedine softbox-obe. npr KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Druga varijanta Jeste budz, ali difuzni beli kisobran kosta 700-800 dinara, rasklopis ga i iskrojis platno na zeljenu meru. U oba slucaja mora da se kroji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Januar 14, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @mali_lala vidim da si nov na forumu pa vjerovatno nisi ukapirao. Naime, u svom postu si se obratio članu foruma pored čijeg avatara ima položen cvijet. Taj položen cvijet označava da taj član foruma više nije sa nama, tačnije, da više nije među živima. Vjerujem da ti je ovo nenamjeran gaf a za tvoju informaciju u pitanju je veoma poštovan i uvažavan član ovog foruma, pokojni LuckyVladano. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_lala 5 Napisano Januar 14, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio mp3 Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver Da u pravu si, nisam shvatio. Htedoh da pomognem, ali sam se obrukao. Ako sam bilo koga uznemirio, izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5725 Napisano Januar 15, 2022 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mali_lala Dešava se, promaklo ti je - nije da si imao lošu nameru pa da se obrukaš. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6010 Napisano Januar 15, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @mali_lala nisi se obrukao. Imao si dobru nameru, a nov si clan, pa jos nisi naucio neka znacenja. Ja ti ne zameram, verujem da niko od kolega ne zamera, nemoj ni ti sebi. Kolega kom si se obratio bi sigurno postovao to sto si zeleo da pomognes. Ne treba da se osecas lose. A bio je takav dobrotvor da kad bi imao prilike, dao bi ti srce za tvoj odgovor, smem da potpisem. Jest da nam neke teme pognu tugu, ali nas i podsete na divne ljude. Neka tako i bude. Da nam ne izblede secanja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...