Komsa 1831 Napisano April 18, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Нисам размишљао о тој опцији, било би греота, али ако би ти одговарало јави се па да видимо. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano April 18, 2021 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem, meni u stvari ništa od te dodatne opreme ne treba, hoću bike u originalnom stanju. Ne bi bilo u redu da sad to sve skidaš. Moja ideja ide u ovom pravcu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan OK, mogu da zadržim za drugi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 , da nije ova kraljica motora po ukusu mozda?Kada komsa skine wingrack i kofere izgledace modernije?Vecni agregat, mislim da jos uvek potentniji a sa toliko dugovecnosti nije napravljen...Na tom se motoru jedino istrosi........ vozac! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo, malo pa gledam ovu hondu... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, N.F.S. said: @Markone88 , da nije ova kraljica motora po ukusu mozda? Kada komsa skine wingrack i kofere izgledace modernije? Vecni agregat, mislim da jos uvek potentniji a sa toliko dugovecnosti nije napravljen... Na tom se motoru jedino istrosi.... .... vozac! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Ma kaki drug. Ja sad usao da zaključam temu. Dizem ruke od motora na neko vreme. Jednostavno neću da dozvolim sebi da platim neki polovan motor 20% više nego što je koštao pre 5 godina. Uzeću neki skuter/moped do 400cc, da imam za obaveze, i to je to. Hvala tebi svakako, ako naidje nešto malo i slabo, javi mi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4599 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, N.F.S. said: Malo, malo pa gledam ovu hondu... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Isto... Ne planiram da menjam svoj, ali mi se neverovatno dopada ovaj primerak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je moj ne ostvareni san koji je u medjuvremenu omatoreo i presisali ga neki novi klinci... Rossi medju motorima! Ali jos uvek tinja zelja, vozio sam u par navrata karburator verziju, koja sila... Samo vuce, kao lokomotiva! Ova bi lepsa bila bez wingrack nosaca, mnogo je unazadio i poruzneo. Izvini Komso na spamovanju teme, razgovaramo... Mozda kod nekog od nas i zavrsi ova lepotica. Kako bih je polirao i mazio, pa nasao na ebay fabricke izduve, da slusam zvizduk ogromnog zamajca koji "pegla" krivu snage... Od uvek mastam o najjacem CBR-u, mocnoj XX... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Maj 4, 2021 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. moras vec jednom da prelomis, uzmi XX-a nek ide zivot 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 5/4/2021 at 9:48 PM, Biker-Boy said: @N.F.S. moras vec jednom da prelomis, uzmi XX-a nek ide zivot Pa skidaj šta hoćeš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 13, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posteno! Ja malo ishitreno ponudih zamenu a takvom bih kombinacijom dosta (novca) izgubio. Svidja mi se naravno i ako prodam svoj motor po ceni za koju smatram da je realna i razumna ja cu se najaviti da gledam XX. Zamena eventualno uz 1000e doplate, plus registracija... (Moj je unapred registrovan i ista traje do 25.05.2022 godine) Ipak ih decenija deli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i ja da skinem nosače i kofere, a gledanje i pivo bez obaveze može uvek,samo se najavi da ne odem negde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 13, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan XX je to. Bez obzira na godine i trzisnu vrednost pa i eventualna ulaganja XX je to. Ima on svoj znacaj visoko pozicioniran u moto svetu i reputaciju koju neki motori po 5-10 godina stari nece imati verovatno nikad. I to treba uzeti u obzir uvek pri zameni i prodaji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 20, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da bi cena išla dole bez nosača i kofera 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...